Connect with us

Revistateo.ro

Astazi sunt cantarete si actrite celebre. Le poti recunoaste

Inedit

Astazi sunt cantarete si actrite celebre. Le poti recunoaste?

Celebritatea lor a atins cote internationale. Le admirai si iti luai postere cu ele. Majoritatea fetitelor din imaginea articolului au depasit granitele tarilor in care s-au nascut devenind cele mai faimoase cantarete de grupuri muzicale si actrite de telenovele.

Le poti recunoaste dintr-o singura privire? Daca vrei sa te convingi ca le-ai nimerit macar pe doua dintre ele, citeste mai jos.

Daniela Lujan

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-1

Pe Daniela Lujan o stie toata lumea din telenovela pentru copii difuzata in anii ’90 de Acasa TV. Luz Clarita este astazi o adevarata domnisoara si nu mai are nimic din inocenta copilei de altadata.

Anahi

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-2

Pe Anahi o stie toata lumea datorita serialului mexican „Rebelde” si a trupei cu acelasi nume. Anahi a fost si in Romania cu grupul muzical care a cucerit adolescentii din lumea intreaga.

Sherlyn

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-3

Sherlyn Montserrat Gonzalez Diaz este o cunoscuta actrita si cantareata din Mexic. A devenit celebra datorita trupei Camaleones si a jucat intr-o serie de telenovele celebre: „Marisol”, „Clase 406”, „Huracan” sau „Mujeres asesinas”.

Ludwika Paletta

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-4

Pe Ludwika Paletta o stie toata Romania din serialul „Prietene si rivale”, un adevarat mega-succes in anii 2000. Ludwika Paletta a mai jucat si in „Mujer de madrea” (Padurea blestemata) si „Nina amada mia”.

Dulce Maria

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-5

Colega artistei Anahi din telenovela „Rebelde” este astazi o artista pe cont propriu. Are o cariera solo dupa ce trupa s-a destramat. Dupa „Rebelde” a cochetat si cu moda, lasandu-si propria linie de haine.

Lucero

astazi-sunt-cantarete-si-actrite-celebre-le-poti-recunoaste-6

Cunoscuta publicului larg din Romania datorita telenovelei „Alborada”, Lucero este si astazi una din cele mai importante figuri de pe micul ecran in America Latina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top