Connect with us

Revistateo.ro

In asteptarea „Adulter”-ului

Inedit

In asteptarea „Adulter”-ului

Paulo Coelho ramane unul dintre scriitorii de referinta ai epocii moderne, iar noua sa creatie „Adulter” a fost asteptata inca de cand acesta a anuntat lansarea unei noi carti.

Este poate una dintre cele mai asteptate carti ale anului, care acum se gaseste in toate librariile din tara. Cartea a fost lansata pe 2 octombrie si spune povestea zilelor noastre despre fericire, depresie si infidelitate. Romanul lui Paulo Coelho spune povestea Lindei, o femeie care a implinit 31 de ani si este femeia perfecta in ochii societatii.

Linda este privita cu admiratie de cei din jur, acestia crezand ca are o viata foarte fericita, o familie sanatoasa si unita, o cariera de succes dar si o casa de lux in Geneva. In realitate, Linda traieste momente nefericite in fiecare clipa in care se chinuie sa mimeze fericirea, aflandu-se la capatul rabdarii. Linda joaca un rol social pe care multe femei il joaca, din teama.

In momentul in care il reintalneste pe Jacob, un fost coleg de facultate, cu care releaga amintirile trecutului, reaprinzandu-se fluturii din stomac. Povestea Lindei si a lui Jacob descrie perfect relatiile moderne intre doua persoane, angajamentele si temerile fiecaruia atunci cand decide sa sparga gheata si sa caute fericirea pe care o doreste.

Paulo Coelho (n. 24 august 1947, Rio de Janeiro) este un scriitor brazilian. Cartile lui au fost traduse in 67 de limbi si publicate in peste 150 de tari. Inainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. In 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela (Spania), eveniment care i-a marcat viata si cariera literara. Desi profund atasat de Brazilia natala (isi scrie operele la calculator, in fata oceanului, in vila de la Copacabana). Cartile sale dezvolta drame universale, valabile oriunde si pentru oricine, ceea ce explica primirea entuziasta de care se bucura pe toate meridianele.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top