Connect with us

Revistateo.ro

Astrele descifreaza visele Berbecilor. Citeste sfatul zilei de 27 iulie 2016

Sfatul zilei

Astrele descifrează visele Berbecilor. Citește sfatul zilei de 29 iulie 2017

Berbecii vor avea un vis foarte ciudat, iar astrele vin in ajutorul lor si il descifreaza. Citeste sfatul zilei de 29 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: BERBEC

Vei visa un lucru legat de trecutul tau indepartat. Astrele iti spun ca e razbunarea karmei, care iti aduce in fata greseli de demult pe care nu le-ai reparat inca. E timpul sa faci pace cu tine. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti capabil de absolut orice pentru familia ta. In clipa de fata, singurul lucru care te intereseaza cu adevarat este ca imaginea celor dragi sa nu fie afectata. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI
Azi te trezesti cu doua succese pe care nu stii cu exactitate cum sa le iei. Realizezi ca uneori nu e nevoie sa depui eforturi imense pentru a obtine ceea ce doresti. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai pune raul in fata pentru ca nu e cazul sa iti faci atatea probleme din orice. Planurile nu se indeplinesc de pe o zi pe alta. Ai putintica rabdare! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu ajungi la concluzii tocmai multumitoare in ceea ce te priveste. Autoanaliza este in defavoarea ta, asa ca e mai bine sa stai putin de momentele de meditatie care iti fac mai mult rau decat bine. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti primit cu generozitate in mediul in care intri si asta e tot ce conteaza pentru tine in acest moment. Bucura-te de oamenii minunati care te inconjoara astazi. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top