Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Astrele sunt de partea Sagetatorilor! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Astrele tin cu Sagetatorii astazi. Acestia sunt discriminati pozitiv de contextul planetar care se anunta inca de la prima ora a diminetii. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 29 septembrie 2015

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Exploreaza-ti latura creativa la maximum. Stabileste-ti prioritatile si nu te lua dupa altii cand vine vorba de proiecte serioase. Tu stii cel mai bine care este propriul tau ritm de lucru si mai ales cum poti face performanta cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E timpul sa recunosti ca nu le stii pe toate. Nu te mai arunca in gura lupului daca nu esti dotat cu suficienta informatie deoarece experienta celorlalti isi va spune cuvantul. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 28 septembrie-4 octombrie: Luna plina influenteaza sanatatea SCORPIONILOR!

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Renunta la arogantele tale obisnuite pentru ca nu toate meritele ti se aroga doar tie. Nu uita ca munca in echipa inseamna munca in echipa. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Profita din plin de sfaturile pe care le primesti de la persoane ceva mai pricepute decat tine. Nu te lasa dus de val si analizeaza cu atentie fiecare moment pe care il poti exploata in favoarea ta. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te lasa intimidat de intentiile celorlalti si nu fi paranoic daca nu intelegi din prima ce vor cu adevarat de la tine. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi te iau nervii prin surprindere si nu faci fata deloc stresului de la locul de munca. Nu iti convine o serie de lucruri care se intampla in jurul tau si iti vine sa te certi cu toti. Calmeaza-te inainte de a spune ceva care poate deranja. Numarul norocos al zilei: 11.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top