Connect with us

Revistateo.ro

ASTRO-STIL. Moda vestimentară, în funcție de zodie

Stiri

ASTRO-STIL. Moda vestimentară, în funcție de zodie

ASTRO-STIL. Moda vestimentară, în funcție de zodie:

BERBEC
Pe femeile Berbec trebuie să le îmbraci, deoarece cu lipsa de răbdare acestea devin anxioase în momentul în care trebuie să combine culori și diferite piese vestimentare. Femeile Berbe folosesc culori primare, dintre care roșu, albastru, verde sau galben.

TAUR
Femeile Taur nu sunt deloc excentrice dar țin cont de tendințele în modă. Le place să combină culori și să aleagă cele mai bune rochii fără a fi ostentative. Cuvântul de ordine este eleganță fără prea multă pudoare.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-I DAI PAPUCII DE 8 MARTIE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI
Femeile din zodia Gemeni sunt adevărate experte în materie de modă. Mereu vor sta pe gânduri între a-și pune pe ele o rochie sau o fustă. Sunt foarte atente la detalii și la cum se pot combina hainele. Vor să epateze, fapt pentru care le poți vedea și cu paiete dar și cu papion sau fustă din piele.

RAC
Așa cum au grijă de farfuria în care mănâncă, se preocupă și de ținuta vestimentară. Femeia Rac își freacă imediat bluza cu detergent dacă și-a pătat-o cu mâncare, fiind maniacală cu hainele curate. Nu este o adeptă a modei dar pentru ea o ținută îngrijită este esențială, indiferent cum te-ai îmbrăca.

LEU
Leoaicele sunt cele mai elegante și cheltuiesc mulți bani pe haine. Caută mărci și prețuri cât mai accesibile în același timp, însă chiar dacă buzunarul nu le permite de fiecare dată cea mai scumpă pereche de pantaloni, aceștia își riscă întreg salariul.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt caracterizate de extreme: ori sunt super-îngrijite, parfumate, bine asortate ori trăiesc
într-un haos vestimentar. Fecioarele aleargă după tricouri, rochii și jachete în turcoaz, negru, roșu sau diferite tonuri de bleumarin.

BALANȚĂ
Balanțele sunt înnebunite după parfumuri și bijuterii, fapt pentru care mereu vei vedea un inel, un lănțișor sau o brățară asortate cu ținuta.

SCORPION
Scorpionii nu sunt atât de interesați de felul în care se îmbracă. Ei vor să cucerească lumea prin felul lor de a fi și nu prin hainele pe care le poartă.

SĂGETĂTOR
Femeile Săgetător preferă un stil simplu când vine vorba de coafură și machiaj, dar sunt la modă atunci când vine vorba de haine.

CAPRICORN
Femeile Capricorn sunt specialiste în combinații vestimentare. Acestea petrec ore în șir pentru a alege o ținută cu care să iasă până la magazinul din colț.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii nu pun mare preț pe ținute în ansamblul lor ci pe detalii: un nasture nepotrivit, o manșetă a cărei culoare nu este una perfectă din punct de vedere vizual, cusătura unui guler etc.

PEȘTI
Peștii nu trăiesc pentru haine. Femeile Pești aleg ținute cât mai comode, acesta fiind principalul factor după care se îmbracă.

Câștigătoarele sunt:
CEL MAI BINE ÎMBRĂCATE: Balanță, Taur și Rac
CELE MAI FINE ȘI MAI ELEGANTE: Balanță, Gemeni, Leu
CELE MAI FORMALE: CAPRICORN, FECIOARĂ ȘI PEȘTI
CELE CARE SE ÎMBRACĂ MEREU LA FEL: BERBEC ȘI SĂGETĂTOR
EXCENTRICE: VĂRSĂTOR
CELE CARE NU PUN PREȚ PE HAINE: SCORPION

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top