Connect with us

Revistateo.ro

Astrologul Oana Hanganu, despre ploaia de stele de la noapte: „Șansa de a ne îndrepta spre adevăratul destin”

Astro-FUN

Astrologul Oana Hanganu, despre ploaia de stele de la noapte: „Șansa de a ne îndrepta spre adevăratul destin”

Ploaia de stele din noaptea de 12/13 august este încă o șansă de a ne îndrepta spre adevăratul destin și adevărata menire, potrivit astrologului Oana Hanganu.

În astrologie, semnificația ploilor de stele este dată de evenimentele astrologice importante în preajma cărora acestea se petrec.
Ploaia de meteori din noaptea de 12 spre 13 august 2018 are loc imediat după Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare în zodia Leu, care au avut loc în ziua de 11 august.

Iar la momentul de Lună Nouă, în zodia Leu se afla și Nodul Nord, legat de Karmă și destin. Astfel, ploaia de stele din această noapte are o importanță aparte.

Citește și: Perseide 2018 – Până când se poate vedea ploaia de stele – VIDEO

În general, Luna Nouă este un eveniment astral care favorizează noile proiecte, noile relații, noile demersuri sau, așa cum se spune, „noile începuturi”.

Citește și: Cele mai periculoase zile din luna august. Ce evenimente au loc

Dar Luna Nouă din 11 august nu a fost un moment bun pentru acțiune din cauza celor 6 planete care sunt ”în mers retrograde”, în această perioadă.

Astfel, Luna Nouă din 11 august a fost un moment de transformare interioară și de stabilire de strategii pentru perioada următoare, dar nu un moment potrivit pentru lansarea de noi proiecte sau începerea de relații sau afaceri.

Astrele ne-au îndemnat să ne redescoperim pe noi înșine, să ne regăsim puterea interioară, să ne punem în valoare talentul, experiența sau să ne îndreptăm spre domeniile de care suntem cu adevărat interesați.

Ploaia de stele din 12/13 august ne mai dă o șansă de a ne redescoperi adevărata menire sau de a lua decizii care să ne îndrepte spre adevăratul destin.

Iar asta, pentru că Luna Nouă de care această ploaie de stele este legată, a fost marcată de prezența Nodului Nord în zodia Leu. Iar Nodul Nod este cel care, pe Axa Destinului, indică tocmai sensul vieții noastre în această existență.

Citește continuarea pe oanahoroscop.com.

Unul dintre fenomenele astronomice cele mai spectaculoase din această lună este ploaia de stele Perseidele. Acestea se văd pe cer în fiecare an în luna august.

Observatorul astronomic „Amiral Vasile Urseanu” susține că maximul acestei ploi va fi atins în noaptea de 12 spre 13 august 2018 (duminică spre luni).

De ce apar dâre luminoase pe cer

„Dâra luminoasă de pe cer este lasată de o particulă sub 1 mm diametru care aprinde aerul când intră în atmosfera Pământului.

Pentru o fracțiune de secundă vedem acest fenomen, denumit de astronomi meteor. Particula de praf cosmic care arde în atmosferă se numește meteoroid, iar pietroiul care uneori cade pe Pământ se numește meteorit.

Toate aceste particule de praf vin de la cometa 109P/Swift-Tuttle, care, când trece pe lângă Soare, sublimează şi praful cosmic prins în nucleul îngheţat este eliberat în spaţiu”, descriu fenomenul cei de la Observatorul Astronomic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top