Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

ATAC ÎNAINTE DE FINALA EUROVISION 2015: Voltaj „nu are ce căuta în decorul Eurovision”

Voltaj primește critici la două zile după calificarea în marea finală de la Eurovision 2015. Trupa este acuzată că nu a cântat cum trebuie la Viena. Până și șeful delegației Eurovision de anul acesta, Liana Stanciu, susține că nu a ieșit totul așa cum se plănuia.

Dana Dorian, producător de talent-show-uri în România, susține că solistul trupei Voltaj, Călin Goia, „a falsat în draci”. Motivul de la care s-a pornit cu critici atât de dure este… pierderea finalei românești de către Luminița Anghel. Scandalul care a pornit între Dana Dorian și Cristi Nistor, un susținător al trupei Voltaj, este ”asezonat” cu o serie de critici tăioase.

CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU COMENTEAZĂ PRESTAȚIA TRUPEI VOLTAJ
Conform ziarului Ring, Dana Dorian îl acuză pe solistul Călin Goia că a falsat mai rău decât concurenții de anul trecut de la „Vocea României”, „ediție-record în cântat pe câmpii”. Liana Stanciu a recunoscut pentru presă că Voltaj a făcut gafe în semifinala de marți. Șefa delegației TVR de la Viena precizează spectacolul nu a ieșit așa cum au plănuit producătorii români. Cei de la Viena și-au dorit un spectacol curat, iar Liana Stanciu asigură că va încerca să facă îmbunătățiri pentru marea finală.

Dana Dorian a ținut să precizeze că Voltaj „nu are ce căuta în decorul Eurovision 2015”, în urma prestației de acum două zile.

Călin Goia va urca sâmbătă pe scena de la Viena, mai bătrân cu un an. Solistul trupei Voltaj împlinește 40 de ani pe scena Eurovision.

Diseară are loc semifinala a doua, transmisă de la ora 22:00 de TVR. Pe scenă vor urca Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveția, Cipru, Slovenia și Polonia. Doar 10 din aceste țări se vor califica în marea finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top