Connect with us

Revistateo.ro

ATENTIE Ce nu ai voie sa postezi pe Facebook niciodata pentru a nu-ti pierde contul

Stil de viata

ATENTIE: Ce nu ai voie sa postezi pe Facebook niciodata pentru a nu-ti pierde contul

De foarte multe ori utilizatorii care au conturi pe reteaua de socializare Facebook posteaza idei sau sentimente, fara insa a lua in seamna riscurile la care se supun.

Reprezentantii Facebook afirma ca in momentul in care siguranta unei persoane este pusa in pericol vor colabora cu organele de politie. Detaliile si regulile de utilizare a retelei Facebook se gasesc in categoria „Safety Standards” aflata in sectiunea „Comunity Standards”. In continuare vom prezenta o lista cu ceea ce nu ai voie sa postezi pe Facebook, asta daca nu vrei sa ti se stearga profilul:

1.”Automutilare”. Orice incurajare sau promovare a actelor de sinucidere, automutilare, sau luarea in deradere a diferitelor tulburari alimentare contravine regulilor Facebook.

2.”Amenintari directe”. Pe scurt, aceasta politica a Facebook-ului se refera la actiuni de amenintare credibile adresate altor indivizi. Tot aici intra si actele de vandalism sau atacurile financiare.

3.”Sprijinul pentru organizatiile periculoase”. Orice continut prin care se exprima ajutorul sau sprijinul acordat organizatiilor teroriste, violentelor de orice natura, sau activitatilor criminale, contravine politicii de functionare a retelei de socializare.

4.”Atacuri la adresa persoanelor publice” se traduce prin orice amenintare credibila sau un discurs insigator la ura.

5.”Intimidare si hartuire” inseamna orice postare de orice natura (text, poza sau video) care denigreaza, agreseaza sau umileste un individ. Aici mai intra si cererile de prietenie nedorite, mesajele si postarile de informatii intime.

6.”Violenta sexuala”. Amenintari de natura sexuala, inclusiv solicitarea de materiale cu continut explicit, continut sexual cu minori, oferirea de servicii sexuale si amenintarea cu divulgarea a unor materiale compromitatoare.

7.”Activitati criminale”. Activitatile criminale sunt descrise ca acte de organizare, facilitare sau sarbatorire a unor actiuni criminale asupra oamenilor sau animalelor.

8.”Vanzarea sau achizitionarea de lucruri interzise”. Lucrurile interzise inseamna „droguri, arme, alcool si alte produse neautorizate”.

Pe langa aceste obligatii Facebook mai mentioneaza si standardele de comportament etic. Aici intra nuditatea, discursurile care instiga la ura, violenta si continutul grafic.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top