Connect with us

Revistateo.ro

Atentie, femei! Cum depistezi pe Facebook un barbat cu intentii... periculoase

Stiri

Atentie, femei! Cum depistezi pe Facebook un barbat cu intentii… periculoase

Retelele de socializare, precum Facebook, nu sunt locuri tocmai safe pentru a incepe o relatie de prietenie sau chiar ceva mai mult.

In spatele unui cont de Facebook se poate ascunde un monstru, si noi te invatam la ce trebuie sa fii atenta atunci cand incepi o conversatie cu un barbat necunoscut, in mediul virtual.

CONT PRIVAT
Daca singurele fotografii pe care le gasesti cu barbatul cu care ai luat contactul sunt fotografii cu natura, catelusi si pisicute, este clar ca ascunde ceva. Uita-te si in lista lui de prieteni si analizeaza cu cine este imprietenit, inainte de a incepe o conversatie. Daca se ascunde chiar si pe Facebook, unde viata privata devine automat viata publica (prin distribuit de fotografii sau etichetari in diferite locuri) este clar ca nu este potrivit pentru tine.

DISPARE SI APARE BRUSC
Daca ai inceput deja sa vorbesti cu el aproape zilnic si dispare fara sa anunte pentru cateva ore sau chiar zile, iar ascunde ceva. Este posibil sa duca o viata in paralel si sa aiba o sotie sau o iubita despre care nu ti-a povestit.

INTREBARI PERSONALE

Daca va limitati la a discuta doar generalitati despre viata, iti poti pune un semn de intrebare. Daca stai de vorba cu un om mai mult timp si nu ai reusit sa afli lucruri elementare despre el, abandoneaza orice speranta ca acela ar putea fi barbatul pe care ai vrea sa il cunosti in realitate.

PREA DULCE
Daca te ia din prima cu dragalasenii si iti declara iubire fara ca macar sa iti stie numele complet, este pus doar pe un date, o aventura sexuala. Barbatii uita ca femeile sunt mai inteligente si ”nu pun botul” atat de usor. Cu o floare nu se face primvavara, mai spune proverbul!

1 Comment

1 Comment

  1. Scarisoara

    2014-09-13T17:09:12+03:00 at 2014-09-13T17:09:12+03:00

    Cum sa agati un barbat pe Facebook? Asta e prostie curata, nu te poti indragosti de niste taste care scriu siropuri greu de digerat care mai provoaca si diaree.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top