Connect with us

Revistateo.ro

ATUNCI și ACUM: Thalia

Stiri

ATUNCI și ACUM: Thalia

Născută sub numele Thalia Ariadna Sodi y Miranda pe 26 august 1971, artista cu origini mexicană și spaniolă avea să devină cea mai mare divă a țării sale, Mexic, datorită rolurilor din „Marimar”, „Maria la del barrio” sau „Rosalinda”, ori a albumelor sale muzicale.

Ultima telenovelă în care a jucat actrița a fost Rosalinda (1999), telenovelă difuzată în premieră în România de Acasă TV. Prima telenovelă în care a jucat Thalia a fost „La pobre senorita Limantour”, în 1987. Apoi au urmat rolurile ceva mai celebre din „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1993-1994) și „Rosalinda” (1999).

CITEȘTE ȘI: ATUNCI ȘI ACUM – NATALIA OREIRO

Pe plan muzical, Thalia a debutat în grupul mexican Timbiriche (care a evoluat între 1980-1989). S-a despărțit de grup și a urmat o carieră solo, începând din 1990, lansând mai multe albume muzicale care aveau să devină cele mai vândute, nu doar în Mexic ci în întreaga lume hispanică. Primul ei album s-a numit simplu, „Thalia” și a apărut pe piață în 1990. Au urmat alte 10 albume dintre care le amintim pe „Arrasando” (2000), El sexto sentido (2005) sau cel mai recent album, „Habitame siempre” (2012).

Thalia a scos o ediție specială a albumului „Habitame siempre”, în 2013, dovadă a succesului pe care l-a însemnat albumul scos în anul anterior. Thalia a jucat și într-un film celebru, difuzat și în România, „Mambo cafe”. Thalia a lansat acum mai bine de o lună un nou videoclip la piesa „Por lo que reste de vida”, care se bucură de aprecieri.

Thalia, la plajă împreună cu fetița ei de 8 ani, Sabrina

Thalia, la plajă împreună cu fetița ei de 8 ani, Sabrina

În 2014, Thalia a șocat întreaga opinie publică susținând că în copilărie a fost și ea victimă a bullying-ului, fiind acostată emoțional constant de colegii ei din școală după moartea tatălui ei și mai apoi chiar și când avea să devină celebră cu grupul Timbiriche. Thalia este căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, co-proprietarul Casablanca Records.

Artista în vârstă de 43 de ani are doi copii, Sabrina Sakae și Matthew Alejandro, ambii rezultați din căsnicia cu Mottola.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola

Așa arată Thalia în 2015

Așa arată Thalia în 2015

Thalia, pictorial pentru revista Marie Claire

Thalia, pictorial pentru revista Marie Claire

Surse foto: thaliaesmivida.com, Marie Claire, peopleenespanol.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top