Connect with us

Revistateo.ro

AU APĂRUT IMAGINILE DEVASTATOARE PENTRU BRUCE JENNER: Dovada finală că acesta a produs cumplitul accident

Stiri

AU APĂRUT IMAGINILE DEVASTATOARE PENTRU BRUCE JENNER: Dovada finală că acesta a produs cumplitul accident

După ce TMZ.COM a publicat 9 fotografii realizate de un fotograf independent care arată că Bruce Jenner ar fi produs accidentul mortal de care vorbește presa mondenă din întreaga lume, apar noi imagini, de data aceasta video, care demonstrează că Bruce Jenner ar fi responsabil de moartea femeii de la volanul mașinii Lexus.

Șoferul unui autobus care aparține de Autoritatea Metropolitană de Transport din Los Angeles a filmat întreg accidentul care demonstrează ceea ce multă lume bănuia de la început: Bruce Jenner nu poate fi absolvit în totalitate de moartea femeii care conducea mașina Lexus. Imaginile arată că Bruce Jenner a lovit cele două mașini, împingând mașina cu victima către o altă mașină neagră care venea din partea opusă, moment în care a avut loc impactul fatal.

CITEȘTE ȘI: TATĂL VITREG AL LUI KIM KARDASHIAN, SUPĂRAT PE VEDETĂ ȘI SURORILE SALE

Videoclipul filmat de șoferul unui autobus din statul californian a ajuns deja pe masa forțelor judiciare și poate fi considerat probă în procesul lui Bruce Jenner. Persoanele care se aflau în spatele mașinii conduse de Bruce susțin că accidentul era sigur surprins de camerele de luat vederi deoarece acestea înregistrau totul, pe ambele părți și sensuri ale șoselei Pacific Coast.

VEZI AICI RECONSTITUIREA ACCIDENTULUI, ÎN VIDEO

Potrivit TMZ.COM, informațiile pe care le dețin în clipa de față anchetatorii și alte forțe judiciare sunt cele potrivit cărora Bruce Jenner a împins mașina în care se afla femeia decedată către Hummer și nu a intrat aceasta în Prius. Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian ar putea fi acuzat de omucidere, dacă judecătorii iau în calcul înregistrările, supozițiile și fotografiile din ultima perioadă despre acest accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top