Connect with us

Revistateo.ro

Au ieșit la iveală noi informații despre Hanibal Dumitrașcu. Ce s-a întâmplat înainte să se stingă din viață

Monden

Au ieșit la iveală noi informații despre Hanibal Dumitrașcu. Ce s-a întâmplat înainte să se stingă din viață

În ultimele luni de viață, Hanibal Dumitrașcu a avut probleme financiare. Psihologul a fost executat silit cu mai bine de șase luni înainte să se stingă din viață. Se pare că avea credite la bancă. Este vorba despre credite de zeci de mii de lei.

Hanibal Dumitrașcu avea datorii de zeci de mii de lei

În luna noiembrie 2017, Hanibal Dumitrașcu a fost executat silit. Avea datorii la bănci. Mai exact, este vorba despre două credite, unul în valoare de 50.000 de lei, iar celălalt în valoare de 60.000 de lei. Una dintre băncile de la care a obșinut împrumutul l-a dat în judecată pe psiholog pentru a recupera banii.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Ce a făcut Hanibal Dumitrașcu înainte să ajungă la spital

Duminică la prânz, psihologul Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață. A fost internat de urgență joi, la un spital din Capitală. Din păcate, nu a supraviețuit. Află ce a făcut cu puțin timp înainte de a ajunge la spital.

Ce s-a întâmplat cu psihologul înainte de a ajunge la spital

Joi, renumitul psiholog a ajuns de urgență la spital în urma unui atac cerebral. Deși a fost supus unei intervenții chrurgicale, nu a putut fi salvat. Potrivit medicilor, Hanibal Dumitrașcu a suferit atacul cerebral pe stradă. Celebrul psiholog a fost dus direct în sala de operație. Din păcate, nu a putut fi salvat. Creierul său a fost afectat în proporție de aproximativ 90 %.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație. Carmen Harra a dezvăluit adevărul despre dispariția lui Hanibal Dumitrașcu: „Nu avea…”

Cu doar câteva ore înainte de a ajunge la spital ân stare gravă, psihologul făcuse o analiză a tensiunilor politice actuale. Aparent, starea sa de sănătate era una bună. Nu a existat niciun semn care să prevestească ceea ce urma să se întâmple.

Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață la 54 de ani. Făcea parte din Colegiul Psihologilor din România. Era psiholog, dar și profesor la Universitatea din București. Duminică s-a stins din viață la un spital din București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top