Connect with us

Revistateo.ro

Au murit din cauza unui aliment pe care cu totii il consumam. Afla ce greseala simpla au facut si de ce i-a costat viata.

Inedit

Au murit din cauza unui aliment pe care toti il consumam. Ce greseala au facut?

Foarte multe persoane consuma cartofi. Sunt inclusi in diferite retete. De asemenea, sunt un aliment sanatos daca este gatit asa cum trebuie. Cu toate acestea, evitati o greseala simpla. Asta pentru ca alimentul poate fi toxic in anumite situatii. O fetita de numai 8 ani si-a pierdut parintii, fratele si bunica din cauza unei greseli simple pe care poate multe persoane o fac.

Cum si-a pierdut familia o fetita din cauza unor cartofi

Maria Chelysheva, din Rusia, avea numai 8 ani cand a ramas orfana. Si-a pierdut familia din cauza unor cartofi pe care acestia ii tineau in beci. Cartofii erau de mult timp in acea incapare si incepusera sa se altereze. Cand tatal fetitei a mers in beci ca sa ia cativa cartofi, nu s-a mai intors. Mama copilei a mers dupa sotul ei, pentru a vedea ce se intampla, insa nu s-a mai intors nici ea. Acelasi lucru s-a intamplat si cu fratele fetitei, si cu bunica ei. Inainte ca bunica Mariei Chelysheva sa merga dupa parintii fetitei, le spusese vecinilor ca ceva se intampla si le-a cerut ajutorul. Insa, cand au intervenit acestia, era deja tarziu.

Familia Mariei si-a pierdut viata din cauza cartofilor. Cartofii contin glicoalcaloizi, o substanta care se gaseste si in plantele otravitoare. Din cauza acestei substante, cartofii devin otravitori nu numai cand sunt mancati, dar si atunci cand este inhalata substanta pe care o elibereaza.

Cu cat sunt mai vechi, cu atat vor elibera mai multe substante toxice care pot fi fatale. Din cauza acelei substante toxice, familia Mariei si-a pierdut viata. Si de acelasi sfarsit tragic ar fi avut parte si fetita. Insa mama ei lasase usa beciului deschisa, deci substanta toxica nu mai era la fel de puternica in momentul in care fetita si-a urmat familia.

Asadar, cartofii vechi si alterati pot fi toxici. De aceea este important sa nu fie tinuti in casa mai mult timp decat este necesar.

Articole pe aceeasi tema:

Remedii cu cartofi pentru frumusete

Maseaza-ti mainile cu cartofi fierti. Uite care sunt beneficiile!

1 Comment

1 Comment

  1. ergae

    2017-03-21T08:06:04+02:00 at 2017-03-21T08:06:04+02:00

    De unde naiba scoateti asemenea tampenii? Terminati sa mai bagati frica in oameni cu prostiile voastre

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top