Connect with us

Revistateo.ro

sotii

Inedit

Au pastrat toata viata un secret URIAS! Nu ai sa crezi cum au reactionat sotii lor

9 femei au reusit sa le ascunda sotilor un secret, timp de 30 de ani. Este uimitor ce faceau si cum au reactionat sotii lor. Povestea este o sursa de inspiratie.

Misiunea lor a fost sa aduca fericire celor fara posibilitati. Zilnic, timp de 30 de ani, cele 9 femei au copt prajituri pe care le distribuiau sarmanilor. Doamnele au varste intre 54-72 de ani, iar ideea le-a venit in urma cu 35 de ani.
S-au autointitulat „9 Nanas” si se considera surori care aduc bucurie. Nici macar soferul care livreaza zilnic bunatatile nu are nici cea mai vaga idee ca face parte dintr-un plan maret de a aduce fericirea in lume. Este multumit ca atunci cand ia pachetele primeste o imbratisare si o cutie cu dulciuri.

CITESTE SI:POVESTE INCREDIBILĂ: A devenit mai fericită în timp ce își urmărea soțul infidel

Prajituri care aduc zambete

Acum 35 de ani, cele 9 femei vorbeau despre cum sa aduca o schimbare in comunitate. Le-a venit ideea de a coace prajituri care sa ii faca pe cei din jur sa zambeasca. Dar cum sa stranga banii pentru ingrediente, fara ca sotii lor sa se supere ca irosesc economiile familiei?

Au decis sa isi spele hainele acasa, in loc de a le duce la curatatorie. Astfel, economiseau 400 de dolari pe luna, in total, iar sotii lor nu au avut nici cea mai mica banuiala.

Au inceput treptat: daca auzeau de o vaduva sau o mama singura care aveau nevoie de ajutor, le plateau facturi sau le cumparau haine, anonim.

Apoi au inceput sa trimita pachete cu prajituri delicioase catre persoanele aflate in situatii dificile. Atasau un bilet simplu: „Cineva te iubeste”.

Totul a mers ca pe roate pana cand sotii au aflat

Unul dintre soti se saturase sa observe ca din contul de economii dispar bani. Sotia a incercat sa ascunda in continuare ceea ce facea cu banii, insa a fost incurajata de surorile „Nanas” sa spuna adevarul.

Reactia sotului a fost surprinzatoare: s-a oferit sa ajute. Sotii femeilor au fost impresionati de ceea ce au reusit sa faca sotiile lor, pastrand secretul si fara a afecta bunastarea familiei, timp de 30 de ani.

Atunci cand au aflat si copiii celor 9 „Nanas”, le-au incurajat sa vanda prajiturile online. Au reusit sa adune 100 de comenzi pe zi. Datorita acestui succes, au donat paturi si saltele in valoare de 5000 de dolari unui adapost pentru victimele violentei domestice.

CITESTE SI: Cum măsoară ştiinţa fericirea

Cele 9 femei spun ca acest ajutor pe care il ofera este modalitatea lor de a arata lumii ca fericirea este posibila.

Sursa foto: liftbump.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top