Connect with us

Revistateo.ro

I-au spus ca arata ca o balena in rochia de mireasa. Reactia sefei magazinului a fost incredibila!

Stil de viata

I-au spus ca arata ca o balena in rochia de mireasa. Reactia sefei magazinului a fost incredibila!

O tanara obeza a mers sa isi cumpere rochia de mireasa, iar in magazinul in care a pasit a avut parte de o surpriza la care nu se astepta, dupa ce a fost jignita pe la spate de doua dintre cliente. Iata ce ne povesteste Mirela:

„Sunt o femeie obeza, dar arat cum arat nu pentru ca sunt o nesatula, ci din cauza glandei tiroide. Oricat de putin as manca, nu reusesc sa slabesc si sufar destul pe tema asta. Anul trecut mi-am gasit si eu, in sfarsit, sufletul pereche, si planuiam sa ne casatorim vara asta. Am cautat multe luni magazine care sa faca rochii de mireasa pe masura taliei mele.

Vreau sa va zic ca am 1,65 metri inaltime si in jur de 160 de kilograme. Mi-e si rusine sa spun asta, dar nu vreau sa mint. Mi-a fost si mai rusine cand am mers sa probez rochia, mai ales ca doua dintre cliente, o mama si fiica sa, au vorbit urat dupa ce m-au vazut intrand in cabina de proba.

„Nu se vede ca arata ca o balena? ”

‘Nu se vede ca arata ca o balena? Io nu inteleg cum de si grasanele astea se marita. Cine naiba le ia in casatorie?‘, a comentat una dintre cliente. Am auzit conversatia asta si m-a bufnit plansul. Cand am iesit din cabina, am stat la coada pentru ca sefa magazinului se certa cu cele doua cliente. Ceea ce am auzit m-a socat intr-un mod pozitiv.

‘O sa va anulez comanda pentru ca nu vreau sa mai traiesc astfel de episoade in magazinul meu’, ii spunea sefa magazinului clientei care a venit pentru rochie. ‘Cum sa imi faceti una ca asta? Nunta mea e intr-o saptamana si am platit comanda deja de 3 luni!’, i-a replicat clienta. ‘Daca mai faceti mult scandal o sa chem politia. Poftiti banii si puteti sa plecati linistite pe usa’, a replicat si mai nervoasa sefa boutique-ului de mirese.

M-am apropiat cu rochia in mana si am intrebat-o pe vanzatoare de ce le-a dat afara pe cele doua cliente. Sefa magazinului mi-a spus:

‘Daca fetele astea de-au venit nu isi imagineaza cum o persoana ca tine se poate marita, nici eu nu imi inchipui cum de ele isi pot imagina ca pot cumpara haine din magazinul meu. Am fost si eu obeza candva si te inteleg perfect. M-am saturat de atata snobism si nu vreau cliente de calitatea celor doua’.

Am dat banii pentru rochie si am primit cadou o bratara cu perle din partea magazinului. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale femeii care m-a facut sa imi recastig increderea in sine. Cu stima, Mihaela”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top