Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva

Stiri

AUDIO Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva pentru o viata fara necazuri

Sute de mii de oameni sunt asteptati in urmatoarele zile la Iasi, la pelerinajul care are loc cu prilejul sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva. Credinciosii sunt convinsi ca Sfanta le asculta rugaciunile si ii ajuta in nevoi.

Iata rugaciunea care trebuie rostita cu tot sufletul pentru ca Dumnezeu sa asculte rugaciunile credinciosilor, prin mijlocirea meritelor Sfintei Cuvioase Parascheva:

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva. Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim.

Rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva. Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci. Amin.

Rugaciune Sfanta Cuvioasa Parascheva pentru o viata fara necazuri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top