Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A auzit un zanganit in timp ce mergea cu masina, iar cand a ajuns acasa, a sunat la politie. Lectia de viata pentru toate femeile

O femeie din SUA care a mers la cumparaturi a trait niste momente pe care si le va aminti intreaga viata, dupa ce a mers la un mall.

In timp ce conducea spre casa, aceasta a auzit sunete ciudate care veneau din partea din fata a automobilului, insa nu s-a oprit sa vada despre ce este vorba. Cand a ajuns acasa si a coborat din masina, a vazut intre capota si parbriz o punga mica de plastic in care se afla un inel de argint.

Dupa acest moment a inteles de la politie ce s-a intamplat.
La cateva ore de la evenimentul ciudat, fiica femeii a publicat pe Facebook acest mesaj:

”VA ROG PE TOTI SA CITITI ASTA. ESTE FOARTE IMPORTANT SI INSPAIMANTATOR. Mama mea isi facea cumparaturile la un mall din afara orasului. Apoi, ea s-a apropiat de masina sa, in timp ce in paralel vorbea la telefon. Desi era distrata cu discutia telefonica, ea a observat un lucru ciudat: Desi toata parcarea era aproape libera, chiar langa masina ei era parcata un jeep alb cu geamurile negre.

Pe drum acasa ea a auzit un zanganit straniu care venea de undeva din fata, insa nu s-a oprit sa vada despre ce este vorba, pentru ca a observat in retrovizor jeep-ul alb care mergea in urma ei. Ea s-a speriat foarte mult si nu isi dorea altceva decat sa ajunga mai repede acasa.

Din fericire, acasa ea a ajuns cu bine. Cand era sa intre in oras, masina care o urmarea a cotit in alta parte si s-a facut nevazuta. Iesind din automobil, ea a vazut intre parbriz si capota o punga cu un inel de argint, pe care scria ironic ”bijuterii gratuite”.

Atunci, mama mea a contactat politia. Politia a venit la noi acasa si i-a spus mamei ca aceasta este o metoda noua de a rapi oamenii. Daca mama ar fi oprit masina in drum (care este foarte retras si pe care se circula foarte putin) sa vada care este cauza zgomotului, banditii in acelasi moment s-ar fi oprit si ei si ar fi rapit-o. Ce ar fi facut cu ea dupa aceasta, nici nu vreau sa ma gandesc…

Inelul gasit pe parbrizul masinii / foto: Facebook

Inelul gasit pe parbrizul masinii / foto: Facebook


Deci va rog sa fiti foarte atenti pe drum mai ales daca sunteti singuri in masina. Niciodata nu opriti masina in locuri retrase, chiar daca credeti ca ceva s-a defectat. Daca auziti sunete ciudate care nu sunt specifice pentru masina voastra, opriti doar in locuri unde sunt oameni. In cazul cand veti observa pe capota lucruri special puse sa zanganeasca, contactati imediat politia.

In special, adolescentele ar trebui sa calatoreasca in grupuri si intotdeauna sa fie alerta in parcari sau in locuri publice, in special noaptea.

Citeste si: Se adeveresc profetiile Babei Vanga? Ce a prezis despre viitorul Americii

Nu va uitati la telefon in timp cde mergeti cu masina. Si daca nu aveti un spray cu piper, cumparati unul. Este atat de usor pentru pradatori pentru a pune ochii pe femei tinere care sunt singure”, a scris tanara pe pagina sa de Facebook, alaturi de fotografia cu inelul pe care l-a gasit in geamul masinii .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top