Connect with us

Revistateo.ro

Avantajele folosirii unui iRobot intr-o casa moderna

Stil de viata

Avantajele folosirii unui iRobot intr-o casa moderna

Un iRobot la casa omului e mana cereasca, mai ales daca nu ai chef si timp sa te apuci sa strangi maturi si mopuri ca sa faci casa sa straluceasca luna-bec. Haideti sa recunoastem!

Tuturor ni s-a intamplat sa ajungem acasa obositi si toate sa zboare in aer. Inca o seara pierduta din cauza curateniei! Cu aspiratoarele iRobot nu trebuie sa faci nimic. Ele muncesc in locul tau si nu sunt deloc galagioase.

Ce face un iRobot – avantajele folosirii unui produs iRobot

Daca aparatura pe care o ai la dispozitie nu te ajuta sub nicio forma, iti recomandam cu maxima incredere aspiratoarele inteligente Roomba. Acest aspirator este inteligent, istet, neobosit, versatil si extrem de curajos. Are functia carpet boost, un mare avantaj in a face curatenie, si nu doar atat.

Curata nu doar covoarele, ci si parchetul si pardoselile dure. Este potrivit pentru gospodariile cu animale. Are cap de curatare Adaptive AeroForce si un sistem de curatare in colturi si de-a lungul peretilor. Este, intr-un singur cuvant, genial!

Un alt avantaj ce nu tine de tehnica in a detine un aspirator iRobot este ca te ajuta sa fii mai sanatos. iRobot Roomba 980 este ideal nu doar pentru indepartarea firelor de par, ale resturilor alimentare sau pufului de la haine. El indeparteaza 99,3% din bacteriile specifice mediului casnic. Multe dintre acestea pot cauza boli si alergii severe. De asemenea, Roomba 980 este excelent pentru curatarea pardoselilor si podelelor.

Mai mult, economisesti mult timp cu aspiratorul Roomba 980. Daca vrei sa faci mancare in timp ce robotul isi face treaba, poti sa te apuci linistita de treaba. Noi l-am incercat si a functionat. In 40 de minute cat curata spatiul din casa am mers la shopping si am facut si ceva usor de preparat pentru masa de seara. Bazeaza-te pe Scooba 450 si nu il deranja cat isi face treaba. El va sti sa curete fiecare colt din incaperea ta, iar la final se va opri si va sta linistit in coltisorul sau.

Din gama produselor iRobot fac parte si iRobot Scooba si iRobot Braava. Produsele Roomba se gasesc si in variantele Roomba 605 + telecomanda, Roomba 616, Roomba 651, Roomba 866 sau Roomba 886.

Mai multe informatii despre produsele iRobot gasesti aici

2 Comments

2 Comments

  1. Melmih

    2014-07-22T15:04:35+03:00 at 2014-07-22T15:04:35+03:00

    „ochilor” sau <>?!

  2. Melmih

    2014-07-22T15:21:07+03:00 at 2014-07-22T15:21:07+03:00

    „ochilor” sau „ochiurilor”?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top