Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Avertismentul primit de Beatrice Olaru acum 7 ani

În urmă cu 7 ani de zile, Betty Olaru, câștigătoarea Exatlon, l-a avut în față pe celebrul Doru Octavian Dumitru, care a avertizat-o în legătură cu lumea televiziunii.

„Eu am făcut o observaţie vizavi de ceea ce se întâmplă cu televiziunile din România. Este un măcel intelectual şi spiritual ceea ce se întâmplă acum în media.

Pur şi simplu, de dragul ratingului, se merge din ce în ce mai jos ca şi cum oamenii ar fi într-o mlaştină, i-ai convins că mlaştina aia o să-ţi facă bine la oase şi tu îi bagi tot mai jos. Lumea a ajuns la fundul acestei mlaştini doar pentru că aşa se poartă”, îi spunea Doru Octavian Dumitru lui Beatrice Olaru.

Contextul în care s-a produs această ”confruntare! este următorul. Beatrice a visat să ajungă jurnalistă și a făcut facultatea la Iași, iar la un moment dat a făcut-o pe reporterul avându-l ca intervievat pe celebrul Octavin Dumitru.

„Betty a abordat interviul într-un mod ”precaut”, a pus în mare parte legate de profesia comicului, mai puţin legate de viaţa personală. Pentru că diferenţa de vârstă dintre cei doi este una destul de mare, Beatrice a ales să discute cu acesta folosind pronumele de politeţe.

De semenea, nici actorul nu a părut să fi încercat o apropiere de reporterul Beatrice Olaru, chiar dacă la acea vreme avea în faţă o participantă la Miss România”, notează astăzi wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Beatrice Olaru le închide gura criticilor care spun că și-a prefăcut accidentarea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top