Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Avionul in care se afla Aurel Tămaş a cazut in gol

Momente de panică la bordul unui avion care decolase de pe aeroportul din Bucureşti şi urma să ajungă în Spania.

Aproximativ 200 de pasageri se aflau la bordul aeronavei când aceasta a căzut în gol sute de metri, conform romaniatv.net.

Aeronava a decolat din Bucureşti şi urma să ajungă pe aeroportul din Zaragoza. Avionul a căzut în gol sute de metri şi a ratat aterizarea.

Dintre cei 180 de pasageri aflaţi la bordul avionului, numeroşi erau români, iar printre ei se afala şi cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Aurel Tămaş. Artistul mergea în Spania, pentru a susţine un spectacol pentru românii de acolo.

„Am fost foarte calm şi încercam să văd reacţia celor 180 de oameni, o parte dintre ei români. Toată lumea a intrat în panică. A fost un moment tensionat şi cu panică pentru că am trăit nişte lucruri pe care nu le-am mai trăit zburând”, a spus Aurel Tămaş pentru sursa citată.

Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare. Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment ”Minunile lui Tămaş”.

urel Tamas si sotia lui, Marieta, s-au separat dupa o casnicie de 27 de ani. Cei doi au un baiat impreuna in varsta de 17 ani.

Cu multa discretie, Aurel Tamas s-a despartit de sotia lui, Marieta, care i-a fost alaturi timp de 27 de ani si care i-a daruit un baiat, in urma cu 17 ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top