Connect with us

Revistateo.ro

Avocatul Robert Ciurea iti raspunde la intrebari

Stiri

Avocatul Robert Ciurea iti raspunde la intrebari

Avocatul Robert Ciurea iti raspunde la intrebari.

Ne propunem sa venim cat mai mult in sprijinul vostru si tocmai de aceea vom incerca sa va oferim posibilitatea sa consultati specialisti din diverse domenii, care sa va ajute in rezolvarea problemelor pe care le intampinati.

Astazi abordam latura juridica si l-am rugat pe avocatul Robert Ciurea sa ne ajute in raspunderea la intrebari legate de natura juridica. Vom face acest tip de consultari de doua ori pe luna si de fiecare data vom alege o tema pe care s-o discutam.

Tema de deschidere este cea a contractelor de credit, pentru ca stim ca foarte multi dintre voi aveti credite bancare si poate in multe cazuri considerati ca sunteti victima unui abuz din partea bancii.

Va invit sa comentati la acest articol si sa lasati in comentarii detalii cat mai relevante legate de problema pe care o intampinati, incercati sa explicati cat mai clar pentru ca domnul avocat Robert Ciurea sa inteleaga corect problema voastra si sa poata sa va ofere un raspuns la subiect.

Nota importanta: va rugam nu lasati in comentarii date personale, cum ar fi: serie numar buletin, CNP, adresa sau numar de telefon. Aceste informatii nu pot fi facute publice. In cazul in care situata semnalata de dumneavoastra este una ce necesita o analiza mai complexa, domnul Robert Ciurea va va contacta pe adresa de email lasata in comentariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top