Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Mâine e marți și e 13! Ce nu ai voie să faci până la miezul nopții

Mâine este 13 februarie si, pe langa faptul ca suntem intr-o zi asociata cu ghinionul, este si marti. Legendele populare asociaza aceasta zi cu cele trei ceasuri rele.

La englezi si americani, de exemplu, vinerea este ziua cu cele trei ceasuri rele. Iata ce nu ai voie sa faci azi si ce ti se poate intampla!

Foarte multi oameni evita numarul 13 deoarece il considera malefic. 13 are o semnificatie puternica, simbolizand inclusiv lipsa celui de-al 13-lea apostol (Iisus Hristos a avut doar 12 ucenici, el fiind a 13-a persoana asezata la masa).

Numele zilei de azi vine de la planeta Marte, cunoscuta ca planeta Razboiului. Se spune ca in aceasta zi Diavolul umbla nestingherit peste tot.

De asemenea, Satana apare prima data in capitolul 13 al Apocalipsei din Biblie. Mai mult de atat, Adam ar fi muscat din marul interzis fix intr-o zi de marti.

CITESTE SI: Top 5 superstiții ale zodiilor legate de comportamentul corpului lor

CITESTE SI: Cele mai ciudate superstiţii din lume

Iata cateva lucruri pe care nu ai voie sa le faci astazi:

1. Sa nu inviti la aceeasi masa 13 oameni, chiar daca ai avea suficienti prieteni cu care sa iti petreci seara. Pastreaza party-urile pentru alte zile.

2. Daca sunteti 13 persoane in aceeasi incapere, cel care sta in dreptul oglinzii sigur va muri, conform superstitiilor de la tara.

3. Nu purta lenjeria intima in mod normal, poart-o pe dos. Intoarce inclusiv sosetele si cauta lenjerie de culoare rosie. Astfel vei tine la departare duhurile necurate!

4. Nu ai voie sa construiesti nimic azi. Nici macar un lego.

5. Nu iti face planuri azi si nu investi in nicio afacere. Persoanele care fac investitii intr-o zi de 13, si marti pe deasupra, va cunoaste un esec total.

6. Daca trece o pisica neagra in fata ta dupa ora 13 este un semn ca ceva rau ti se va intampla. Trebuie sa bei de urgenta apa sfintita pentru a inlatura energiile negative transmise de acea felina.

7. Daca esti nascut azi sau intr-o zi de 13, trebuie sa ai foarte mare grija la alimentatia pe care o consumi. Diavolul te poate pacali cand vine vorba de anumite vicii culinare.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top