Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Balantele au bafta la bani! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Balantele au noroc la bani azi, insa trebuie sa fie foarte atente la modul in care ii cheltuie. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL DIN 5 OCTOMBRIE 2015

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fii recunoscator cu oamenii care sunt dispusi sa te asculte si bucura-te daca cineva iti atrage atentia deoarece te ajuta enorm de mult in dezvoltarea propriei personalitati. Nu canta in struna nimanui dar nici nu te purta ostil cu oamenii greu de abordat. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii foarte atent la tot ce misuna in jurul tau pentru ca vei descoperi cateva secrete pe care le-ai tot vanat de cateva zile. Reusesti sa deslusesti cateva taine ascunse si folosesti informatia pentru a trece la nivelul urmator din punct de vedere profesional. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te trezesti cu pofta de scandal si nu e bine. Nu iti incarca mintea cu lucruri negative de la prima ora a zilei pentru ca asa iti va merge toata saptamana. Bea o cafea sau fa-ti o limonada sau un ceai daca simti ca explodezi de nervi dis-de-dimineata. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care se sperie de INSURATOARE

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Inceputul de saptamana va fi unul minunat pentru tine. Estifoarte strangaret de felul tau, iar astazi dovedesti asa din plin. Este foarte bine sa fii econom si sa iti doresti sa aduni cat mai multe, dar nu uita niciodata ca esenta nu sta in lucrurile materiale. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Vei fi invadat de cele mai frumoase sentimente. Dragostea te inconjoara si te invaluie sub mantia ei protectoare. Viseaza cu ochii deschisi pentru ca nu e niciun pacat, cel putin nu atata vreme cat partenerul raspunde dovezilor tale de afectiune. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Abia acum incep sa se vada rezultatele la proiectul tau secret. Multa lume nu te ia in seama, dar tu esti pregatit sa ii surprinzi pe toti cu ideile tale geniale. Fa-ti un plan care sa corespunda cu nevoile tale. Numarul norocos al zilei: 5.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top