Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Balantele primesc BANI! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

O zi plina de bucurii pentru Balante! Nativii acestei zodii primesc azi sume importante de bani care reprezinta fie niste cadouri, fie niste datorii mai vechi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 13 SEPTEMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tensiunea acumulata in ultima perioada trebuie eliberata intr-un anumit fel. Renunta la solutii cartite pentru a trece de un val mic si cauta corabii pentru valurile cele mai mari. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cine te invata sa fii zgarcit, te invata bine. Nu poti fi atat de milostiv incat sa ramani fara nimic doar pentru ca cineva te-a impresionat cu povestea ta. Pe tine cine te ajuta la nevoie? Numarul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 14-20 septembrie 2015: TUNETE SI FULGERE PENTRU GEMENI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te simti captiv intr-o lume care nu corespunde cu nevoile tale. Cauta resurse noi in alte locuri si nu te invarti in jurul cozii. Numarul norocos al zilei: 78.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa iei decizii extrem de importante azi, in pragul inceputului unei noi saptamani, destul de agitate. Nu face prea multe calcul ci gandeste planul in mare. Vei fi surprins maine cand vei ajunge la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti lipseste vitejia pentru a intra in contradictie cu ceilalti. Vorbim aici de acele certuri constructive, nu de balacareala. Nu iti fie rusine cu stilul tau, desfasoara-te! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti aduci aminte de candoarea pe care o ai atunci cand calatoresti, Ti-e dor de vara plina de peripetii si iti pregatesti sufletul pentru aventurile tomnatice. Nu te intrista! Si toamna are farmecul ei! Numarul norocos al zilei: 3.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top