Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Bărbații le întrec pe femei la slăbit. Cum e posibil

Bărbații le întrec pe femei la slăbit. Și asta deoarece slăbitul presupune un oarecare efort, iar femeile sunt ceva mai comode când vine vorba de eforturi fizice sau restricții alimentare, se arată într-un studiu nou despre slăbit, scrie ziarul spaniol La Vanguardia.

Studiul prezentat de jurnaliștii spanioli analizează trei factori care duc la slăbit: constituția fizică, eforturile fizice depuse și alimentația. Concluziile cercetătorilor sunt lesne de înțeles pentru toată lumea: populația masculină arde mai ușor caloriile reușind să scape de kilograme mai repede decât femeile, în același interval de timp.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI RELE DIETE DE SLĂBIT DIN 2015

Pentru a ajunge la această concluzie, mai multe femei și bărbați au fost supuși la o perioadă de probă în care s-a observat cât pot slăbi fiecare. S-a constata că, urmând aceeași dietă și aceleași exerciții fizice, bărbații au slăbit dublu decât femeile.

Acest lucru este explicat de specialiști prin faptul că bărbatul are o constituție care îi permite arderea mai bună a grăsimilor, acesta fiind un factor genetic neglijat până acum în studiile despre slăbitul pe sexe. Chiar și dacă nu depun efort fizic consistent, bărbații pot slăbi foarte mult, în timp ce femeile se confruntă cu depunerea de grăsime și deformarea corpului dacă stau toată ziua fără să facă nimic.

Tot același studiu arată că bărbații mănâncă mai conștient decât femeile, fiind de zece ori mai atenți la ce e sănătos și ce nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top