Connect with us

Revistateo.ro

Life

Bautura anti-cancer o poate prepara oricine! Vezi ce contine!

Cancerul poate fi prevenit cu doua ingrediente care se afla la dispozitia oricui. Afla mai jos care sunt acestea si cum trebuie sa le consumi.

Lamaia este cunoscuta pentru proprietatile sale anti-cancerigene. Aceasta poate vindeca chisturile si tumorile dar si durerile provocate de acestea.

Bicarbonatul de sodiu elimina senzatia de balonare: este nevoie de o singura lingurita de bicarbonat in apa rece pentru ca aceasta problema sa dispara.

E bine de stiut ca celulele canceroase si bacteriile prospera in mediul acid. Asadar, daca suferiti de o infectie urinara, ar trebui sa beti apa cu bicarbonat de sodiu in fiecare zi.

Alte utilizari ale bicarbonatului de sodiu:

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca lamaia poate trata o serie de tipuri de cancer, chiar in stare agravata. Singurul ingredient care, adaugat in lamaie, reuseste sa dubleze efectul anti-cancerigen este bicarbonatul de sodiu.

Valoarea PH-ului din organism se echilibreaza instantaneu daca introduci bicarbonat de sodiu in sucul de lamaie. Bautura anti-cancer este, astfel, o combinatie de 350 ml de suc de lamaie si 3 lingurite de bicarbonat.

Lamaia este recunoscuta pentru calitatile sale anti-microbiene, tratand o serie de infectii. Totusi, cancerul este boala fata de care are cel mai puternic impact de vindecare.

Lamai previne raspandirea celulelor cancerigene avand un efecte de 10.000 de ori mai puternic decat medicamentele.

Pe de alta parte, bicarbonatul de sodiu este des folosit pentru o serie de probleme de sanatate: trateaza arsurile stomacale, bicarbonatul fiind un element alcalin, iar arsurile sunt produse de aciditatea din stomac.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu combate si micozele si este recomandat de medici si pentru tratarea candidozei. Pune patru lingurite de bicarbonat de sodiu intr-un litru de apa calduta si bea aceasta licoare in fiecare zi.

Bicarbonatul de sodiu introdus in lapte te scapa de tuse! Acest remediu vechi, inca de pe vremea bunicii, este foarte eficient pentru tratarea gatului uscat si inlatura senzatia de usturime.

Adauga o lingurita de bicarbonat la un pahar de lapte si vei remarca schimbarile inca din primele ore.

Durerile de gat mai pot fi combatute si cu gargara de apa cu bicarbonat.

In plus, daca introduci cativa stropi de zeama de lamaie si cateva lingurite de miere, nu va mai trebuie sa iei medicamente si alte siropuri costisitoare.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top