Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Băutura pentru colon care elimină toate deșeurile din organism din prima zi de consum

În lumea modernă, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme la nivelul colonului. Nu este un subiect agreat de multă lume, însă din ce în ce mai multe persoane de toate vârstele sunt diagnosticate cu afecțiuni grave la nivelul colonului.

Din cauza stresului, al alergiilor severe și al obezității, oamenii pot avea probleme serioase cu colonul și pot depozita în organism între 4 și 11 kilograme de materii fecale fără să își dea seama de acest aspect.

Toată lumea știe despre beneficiile mâncatului sănătos, însă viața de zi cu zi nu ne permite tot timpul să ne gândim la acest aspect.
Toxicitatea la nivelul colonului provoacă multe dezechilibre corporale și din ce în ce mai multe persoane ajung la medic cu astfel de probleme.

Citește și: Detoxifierea rinichilor, posibilă cu aceste băuturi?

Din fericire, există o modalitate de a-ți curăța colonul acasă folosind o rețetă deja încercată de multe persoane. Pentru aceasta, ai nevoie de ghimbir, mere, sare de mare și lămâie.

Citește și: 5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere – 64% din români au simptomele de la punctul 3

Iată ingredintele și cantitîțile de care ai nevoie:

– 1 cană de suc organic de mere

– 2 linguri de suc de lămâie

– 1 lingură de suc de ghimbir

– 1/2 linguriță de sare de mare

1/2 cană de apă caldă.

Înainte de face această băutură acasă, întreabă un medic dacă este sigur pentru tine

Se amestecă sucul de mere cu lămâia și cu ghimbirul și se pun într-o cratiță la fiert. Se încălzește amestecul la temperatură scăzută, apoi se adaugă apa plată. Se toarnă într-un pahar, apoi se adaugă sarea de mare. Se amestecă bine cu o lingură de lemn, iar când sarea este complet dizolvată se poate consuma.

Se recomandă această băutură să fie consumată în timpul dimineții. De asemenea, se recomandă consumul apei în cantități ceva mari în timpul zilei, pentru a ajuta corpul să de detoxifieze mai ușor.

Este necesar un consult medical înainte de a consuma orice astfel de băutură. Persoanele care au un stomac senbibil pot resimți neplăceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top