Connect with us

Revistateo.ro

Cu acest test și vei afla dacă inima ta este sănătoasă sau nu.

Sanatate

Bautura pentru slabit a lui Dr. Oz te ajuta sa arzi calorii pe timpul noptii

Celebrul medic a primit chiar si amenintari dupa ce a facut publica reteta pentru aceasta bautura pentru slabit, pe motiv ca unele companii din industrie vor incepe sa piarda profit daca aceasta reteta ajunge la foarte multe persoane. Asadar, se pare ca ea chiar da rezultate uimitoare. Este o reteta foarte simpla, dar de mare efect.

Cu ajutorul ingredientelor din aceasta bautura vei reusi sa arzi mai multe calorii pe timpul noptii, fara sa fii nevoit sa tii diete stricte care dauneaza sanatatii. Este totusi recomandat sa ai o alimentatie zilnica echilibrata, fara sa faci excese. Prajelile, dulciurile si sucurile acidulate trebuie sa lipseasca daca iti doresti ca bautura pentru slabit sa dea rezultate. Si miscarea are un rol extrem de important si te ajuta sa obtii rezultate mult mai bune daca o introduci in rutina ta zilnica.

CITESTE SI: DETOXIFIEREA COLONULUI IN 3 ZILE

CITESTE SI: DIETA RAPIDA. SLABESTI CU 5 LINGURITE DIN ACEST AMESTEC

Ai nevoie de doar 3 ingrediente foarte simple, dar cu efect maxim: 200 ml suc de grapefruit, o lingura de miere de albine si doua linguri de otet din cidru de mere. Bea acest suc su 30 de minute inainte de fiecare masa si in cateva zile talia ta se va micsora vazand cu ochii. Tine cont de faptul ca trebuie sa ai 3 mese pe zi si doua gustari. Nu te infometa si nu renunta la fructe si legume, ci consuma cat mai multe in stare cruda sau preparate la aburi. Proteinele sunt pe primul loc la fiecare masa. Si carbohidratii au rolul lor, asa ca nu trebuie sa lipseasca. Cantitatea va fi totusi redusa.

Aceasta bautura este un adjuvant in procesul de pierdere a kilogramelor in plus. Daca ai probleme de sanatate este indicat sa ceri parerea medicului specialist inainte de a apela la remediul prezentat mai sus. Sucul pentru slabit nu inlocuieste o alimentatie diversificata.

Sursa foto: kevinmd.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top