Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Beatrice Olaru se căsătorește

Câștigătoarea competiției Exatlon 2 are în fiecare zi câte un motiv în plus de bucurie. S-au aliniat astrele pentru războinică, iar vestea pe care o dă îi face chipul să radieze de fericire: se căsătorește!

Faptul că Betty ajunge la altar nu este nicio surpriză, căci de-a lungul competiției a vorbit despre logodnicul ei și a declarat că pregătește o nuntă frumoasă în 2019.

Alex, viitorul soț al lui Betty a așteptat la aeroport cu un buchet imens de flori și foarte multe emoții pe cea care a cucerit o țară întreagă cu performanțele sale la Exatlon.

Un concurs plin de accidentări

„Au fost multe accidentări… cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă. A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit.

Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat. La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum.

Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot.

Mi-am dorit foarte mult să fiu în această competiţie şi atunci nu am simţit nevoia nici măcar o secundă să renunţ, chiar dacă mi-a fost greu. Am încercat să fructific şansa asta care mi s-a dat, să ajung acolo, să nu las să treacă pe lângă mine”, a spus învingătoarea pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: Beatrice Olaru, povestea unei învingătoare

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: „Aveam senzația că am picioarele legate, nu puteam să alerg”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top