Connect with us

Revistateo.ro

Belita Edwards, de la eroina cu aspect neglijat la doamna de catalog

Inedit

Belita Edwards, de la eroina cu aspect neglijat la doamna de catalog

Belita Edwards este o femeie care si-a pus viata in pericol pentru americani. Este una din figurile pe care lumea nu le cunoaste, dar care, prin efortul depus, a ajutat armata.

Belita Edwards, un exemplu pentru toate femeile

Viata ei a fost plina de incercari. Stie cum e sa iti slujesti tara si a facut-o mai bine ca multi barbati. Colegii ei din armata o admirau pentru tenacitatea si darzenia de care a dat dovada in misiunile de aparare a tarii.

Belita nu s-a gandit niciodata la aspectul ei fizic. Odata cu inaintarea in varsta si intrarea in rezerva armatei, a inceput sa se deprime. Se uita in oglinda si vedea o femeie urata, o femeie pe care viata a chinuit-o nepermis de mult.

Acum este pensionara si, pana sa faca marea schimbare din viata ei, statea inchisa in casa. O faimoasa marca de cosmetice din America i-a propus sa se lasa pe mainile sale.

Belita a participat la razboiul din Vietnam, acolo unde multi soldati americani si-au pierdut viata. „Felul in care arata parul meu acum ma face sa ma simt nesigura, iar autostima mea este la cel mai jos nivel. Nu am grija de parul meu si vreau sa arat bine”, a declarat Belita in reportajul facut de celebra companie.

belita-edwards-de-la-eroina-cu-aspect-neglijat-la-doamna-de-catalog-1

Dupa ce s-a vazut in oglinda, femeia a ramas muta de uimire. Belita si-a descoperit frumusetea si a invatat cum sa aiba grija de aspectul ei fizic.

CITESTE SI: A vrut sa fie cea mai grasa femeie din lume, insa dragostea a facut-o sa renunte. Cum arata femeia care cantarea 323 de kilograme

Femeia care si-a pierdut fratele in razboiul din Vietnam este azi o adevarata doamna din cataloagele de frumusete. Este o adevarata diva. Daca o vede cineva azi, nu ar banui ca aceasta femeie incredibila a participat intr-un razboi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top