Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt beneficiile ceaiului de roșii și cum se prepară. Acesta este un remediu natural care te ajută să lupți împotriva unor afecțiuni.

Naturiste

Beneficiile ceaiului de roșii

Roșiile sunt delicioase și aduc numeroase beneficii sănătății. Ceiul de roșii este, în realitate, suc de roșii cald. Află cum se prepară și de ce te ajută acest ceai.

Beneficiile ceaiului de roșii

Acest ceai este o sursă importantă de vitamina C. Este indicat persoanelor care au răcit sau pentru desfundarea sinusurilor. Pentru a prepara acest ceai de roșii au nevoie de următoarele ingrediente: 1 cană de apă, 2 roșii, 1 linguriță sau 2 de sos picant care conține ardei iute, 2 căței de usturoi și o lămâie sau suc de portocală.

Înainte de toate, este bine să speli bine roșiile folosind oțet de mere și bicarbonat. Astfel se vor îndepărta pesticidele. Taie roșiile în bucăți, apoi pune-le în blender. Nu le pune în storcător, pentru că astfel se vor pierde fibrele. După aceea, pune o cană de apă peste roșii și lasă-le în blender până vei obține un suc.

Sucul obținut va fi pus într-un recipient. Pune-l pe foc și lasă-l să se încălzească puțin. Nu îl lăsa să se încălzească foarte mult, pentru că astfel se vor pierde mai mulți nutrienți. Apoi poți pune usturoiul, pe care îl vei zdrobi înainte. După aceea adugă și sosul picant. Amestecă bine ingredientele, după care stinge aragazul. La final, se adaugă sucul de lămâine sau de portocală.

Este bine ca ceaiul să fie băut fierbinte. De asemenea, poți adăuga și alte ingrediente, astfel încât efectul să fie garantat. Poți pune și o linguriță de ulei de măsline, piper cayenne (puțin) și câteva picături de ulei din oregano. Cel din urmă este un puternic antibiotic natural, care te va ajuta să scapi de răceală.

În materialul video de mai jos vei găsi modul în care se prepară acest ceai care te ajută să scapi de răceală și desfundă sinusurile.

Articole pe aceeași temă:

Beneficiile ceaiului de ștevie

Beneficiile ceaiului de păpădie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top