Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Beneficiile plantei din care a fost facuta coroana de spini a lui Iisus

Crestinii din toata lumea spun ca Iisus avea o Cununa de Spini facuta dintr-o planta despre care putini stiu ca poate fi folosita ca remediu naturist pentru o serie de boli.

Planta din care a fost facuta coroana de spini a lui Iisus are capacitati miraculoase de vindecare a organismului si tine la departare o serie de afectiuni. Iata cele mai importante proprietati pentru sanatate!

1. BENEFICIILE PLANTEI DIN CARE A FOST FACUTA COROANA DE SPINI A LUI IISUS. Acestei comori a naturii i se mai spune si „doctorul inimii”. Francezii beau aproape zilnic ceai facut din planta care i-a fost pusa lui Iisus pe frunte pentru a preveni bolile cardiace.

2. Medicina traditionala foloseste aceasta planta pentru cel putin 50 de afectiuni, dintre care putem enumera: ateroscleroza coroniana, nevrozele cardiace, tulburarile de ritm cardiac, depresia sau insuficienta respiratorie.

3. Semintele si fructele ei folosesc pentru tratarea rinichilor unde s-au depus pietre si hidropizia (retentia de apa).

CITESTE SI: Un remediu naturist gustos: bere de ghimbir facuta acasa

CITESTE SI: Remedii naturiste din Biblie pentru diferite boli

4. Vindeca problemele circulatorii si este un produs natural excelent pentru problemele neurologice.

Dupa cum v-ati dat seama, este vorba despre paducel. Proprietatile uluitoare ale acestei plante au fost descoperite de un cleric englez, John Wesley, care in secolul al XVIII-lea a observat ca dupa ce rontaiau boabe de paducel, caii sai nu mai erau obositi si nu mai prezentau dificultati in respirare in momentul galopului.

RETETA NATURISTA CU PADUCEL

Cum se prepara siropul de paducel. Ai nevoie de un borcan de sticla cu capac in care sa adaugi flori de paducel proaspat tocate plus miere de albine pana se umple borcanul (trebuie sa ramana o distanta de doar 2 cm intre capac si restul corpului).

Inchide borcanul ermetic si pune-l la racoare, peste noapte. Se ia cate o lingurita in fiecare dimineata, inainte de micul dejun. Acest sirop este un tonic cardiac si previne boli precum hipertensiunea arteriala, ateroscleroza coroniana, tahicardia, brahicardia (pulsul prea slab).

INFUZIA DE PADUCEL

Ceaiul de paducel se prepara din frunze si flori uscate adaugate la 300 ml de apa clocotita. Acest ceai calmeaza starile depresive si nevroza si este excelent pentru un somn linistit.

Sursa foto: thefrontporch.org

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top