Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile uimitoare ale laptelui de migdale

Sanatate

Beneficiile uimitoare ale laptelui de migdale

Laptele de migdale are o textură bogată, cremoasă și un gust absolut uimitor. Este perfect pentru persoanele care nu consumă produse lactate și oferă numeroase beneficii organismului uman. Iată câteva dintre acestea!

1. Ajută în curele de slăbire. Are puține calorii și este perfect pentru cafea sau ceai, în loc de crema de lapte obișnuită.

2. Conține vitamina E în forma sa cea mai pură. Aceasta este cea mai importantă vitamină pentru sănătatea pielii și se utilizează ca ingredient activ în majoritatea cremelor de față. Vitamina E din laptele de migdale îmbunătățește sănătatea pielii din interior și îi redă aspectul sănătos și strălucitor. Totodată, laptele de migdale are și un conținut ridicat de vitamina A, care menține sănătatea ochilor.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ TOTUL DESPRE CEAIUL DE MERE

3. Are numeroase proprietăți anti îmbătrânire. Această băutură este o sursă bogată de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi. Aceștia sunt primii vinovați de îmbătrânirea prematură.

4. Luptă împotriva cancerului. Antioxidanții sunt singurii care controlează formarea de radicali liberi în corpul uman. Radicalii liberi interferează cu dezvoltarea normală a celulelor, iar asta poate cauza cancer. Consumul regulat de lapte de migdale reduce acest risc.

5. Este benefic pentru sănătatea inimii. Laptele de migdale crește aprovizionarea cu oxigen a organismului, păstrând inima sănătoasă. De asemenea, reduce riscul bolilor cardio vasculare.

6. Este foarte bogat în calciu. Un pahar de lapte de migdale îți oferă 30% din doza zilnică necesară. Este un înlocuitor foarte bun pentru laptele obișnuit, protejează sistemul osos, reglează tensiunea și menține sănătatea dinților.

7. Este o variantă mai bună decât laptele de soia. Laptele de soia este mai bogat în zahăr, în timp ce laptele de migdale are un conținut mult mai scăzut. De asemenea are mai puține grăsimi. Un pahar cu lapte de soia are 100 de calorii, în timp ce unul cu lapte migdale are 40 de calorii.

V-am convins?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top