Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile uimitore ale uleiului de cânepă

Naturiste

Beneficiile uimitore ale uleiului de cânepă

Uleiul de cânepă este excelent pentru persoanele care vor să aibă o alimentașie echilibrată și un stil de viață sănătos. Are un gust bun și este utilizat deseori pentru dessginurile salatelor sau pentru a sota legume.  Este un ulei plin de nutrienți, conține aminoacizi care îți protejează organismul și mențin echilibrat nivelul proteinelor.

CITEȘTE ȘI: ZAHĂRUL DE COCOS – VARIANTA IDEALĂ

Uleiul de cânepă are un conținut ridicat de minerale precum calciu, potasiu, magneziu și vitamine precum Vitamina E, vitamina B și vitamina B6. Dacă îți faci griji pentru sănătatea inimii și a sistemului circulator, este recomandat să consumi ulei de cânepă. Consumul regulat îmbunătățește sănătatea inimii și te protejează de infarct și accident vascular cerebral. Îmbunătățește circulația sângelui și joacă un rol important în procesele biologice ale organismului, protejându-te de un număr mare de boli degenerative.

Uleiul de cânepă stimulează buna funcționare a creierului și îmbunătățelte memoria. Este excelent pntru elevi sau studenți, dar nu numai. Te ajută să te concentrezi mai bine și este un bun supliment pentru perioada sarcinii. Totodată, acesta are grijă de sănătatea sistemului imunitar și te protejează de apariția infecțiilor și a bolilor. Este ideal în tratarea răcelilor și a gripei, așa că nu ezita să apelezi la el în aceste situații.

Cel mai indicat este să consumi uleiul de cănepă în mod regulat, în principal în salate. Însă aceasta nu este singura sa utilizare. Aplicat extern, uleiul acesta are grijă de piele și părul tău, hidratându-le și menținându-le sănătoase. Este ideal pentru pielea uscată și aspră de pe timpul iernii și ajută la tratarea eczemelor și a problemelor pielii. Pentru păr este ideal, deoarece repară firul în profunzime și îl invăluie cu un strat protector.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top