Connect with us

Revistateo.ro

Berbecii se cearta cu toata lumea! Citeste sfatul zilei de 17 martie 2016

Stiri

Berbecii se cearta cu toata lumea! Citeste sfatul zilei de 17 martie 2016

Sfatul zilei de 17 martie 2016. Vezi ce trebuie sa iei in calcul in aceasta zi, conform astrelor si zodiei tale!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Astazi te certi cu toata lumea, si partea proasta e ca argumentele tale sunt nefondate. De aceea vei fi contracarat de toti cei din jurul tau si ar trebui sa accepti acest lucru si sa iti vezi de treaba.  Daca ai un as in maneca, acum este momentul sa il scoti la iveala! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai rabdare si fa lucrurile asa cum trebuie, pas cu pas. Astfel te asiguri ca vei intalni in curand succesul mult dorit. Este important sa nu iti pierzi concentrarea, asa ca nu te lasa dus de val. Ceilalti vor sa te influenteze, insa tu ignora-i complet. Numarul norocos al zilei: 1.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Astazi esti optimist si trebuie sa iti mentii aceasta stare de spirit pe tot parcursul zilei. Vei primi o veste buna, care te va inveseli, insa apoi este posibil ca bucuria sa iti fie umbrita. Pentru o zi plina de evenimente placute, trebuie sa fii pozitiv si sa ignori rautatile! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Acorda mai multa atentie familiei tale! Membrii acesteia iti vor oferi sursa de energie necesara pentru a ajunge la capatul zilei de astazi. Fa sacrificii si ajuta-i daca este nevoie, chiar daca simti in acest moment ca ai alte prioritati. Eforturile iti vor fi rasplatite.  Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai o zi superba, asa ca fa tot posibilul ca ea sa ramana astfel pana la final. Vei intalni o persoana de care ti-a fost dor si este foarte important sa ii arati cat de mult ti-a lipsit. Viitorul suna bine si tu trebuie sa lupti cu toate fortele sa ajungi unde iti doresti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Munca este cuvantul cheie al zilei. Fa eforturi sa duci toate task-urile la indeplinire. Poti lua in considerare si o alta cale in ceea ce priveste cariera, insa trebuie sa te gandesti foarte foarte bine. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top