Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Berbecii vor fi CERTATI la locul de munca! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbecii trebuie sa fie foarte tari psihic azi. Presiunile de la locul de munca vor fi greu de suportat iar pana la a claca in relatiile cu colegii si sefii va fi doar un pas. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 14 SEPTEMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu faci fata solicitarilor (unele chiar exagerate) de la locul de munca si te gandesti serios sa iti dai demisia. Explica-le foarte sincer ce te deranjeaza, cu orice risc. Fa-i pe superiorii tai sa inteleaga ca ai cele mai bune intentii doar ca nu iti place sa lucrezi in stres continuu. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Inventezi povesti de dragul de a parea interesant astazi in fata unei cunostinte vechi. In loc sa o faci pe amuzantul, mai bine propune un loc de distractie unde puteti petrece momente frumoase in loc sa stati la povesti. Numarul norocos al zilei: 15.

CITESTE SI: HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Previziunile pentru TOAMNA 2015

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 14-20 septembrie 2015: TUNETE SI FULGERE PENTRU GEMENI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai nevoie de putin ragaz, mai ales dupa tot ce ti s-a intamplat in ultimele zile. Starea ta de sanatate se amelioreaza. Ai grija ce faci pentru ca infectiile te pandesc la tot pasul. Numarul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

In sufletul tau se da o batalie de nedescris. Nu iti place sa te joci cu nuantele si lasi sa se vade pana si cele mai groae tuse. Ai grija cum iti refulezi sentimentele de deceptie! Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Crezi ca toata lunea tinde sa intre intr-o lume academica, o lume a bogatiilor, a cercurilor intelectuale unde stratul de aer este rarefiat, iar asta e marea ta greseala cand abordezi orice tema de discutie. Coboara cu picioarele pe pamant! Numarul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nimic nu te multumeste. Vrei sa intelegi daca persoana la care tii are aventuri cu cine banuiesti sau pur si simplu e vorba de o simpla confuzie. Renunta la aceste ganduri si abordeaza direct omul cand vrei sa il intrebi ceva. Numarul norocos al zilei: 35.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top