Connect with us

Revistateo.ro

Beyonce lansează dieta de 22 de zile

Stiri

Beyonce lansează dieta de 22 de zile

Cântăreața americană Beyonce a devenit celebră datorită formelor ei mult prea voluptuoase, aceasta recunoscând că mânca foarte multe produse de tip fast-food. Vedeta și-a curățat apoi corpul cu limonadă (citește aici detoxifierea cu limonadă a la Beyonce), iar acum dorește să le împărtășească tuturor fanelor cum se poate avea un corp de invidiat în numai 22 de zile.

Acum mai bine de un an, Beyonce șoca opinia publică prin fotografiile postate pe Instagram, unde se vedea că o masă copioasă constă într-un mega hamburger, dulciuri și șampanie. Ea și soțul ei, Jay-Z, au luat o decizie radicală pentru a lupta cu kilogramele: prima și prima dată au renunțat definitiv la carne și lactate.

CITEȘTE ȘI: DIETA LUI BEYONCE – CUM A SLĂBIT ARTISTA

Cântăreața colaborează cu antrenorul ei personal pentru derularea programului de slăbit în 22 de zile. Marco Borges, nutriționistul și antrenorul personal al vedetei, a devenit celebru după ce a lansat „22 Days Nurition”, iar acum cântăreața va avea propriul ei calendar alimentar, dezvoltat tot pe 22 de zile. Beyonce se adresează persoanelor care vor să slăbească nu doar datorită aspectului fizic, ci mai ales ca o siguranță pentru sănătate.

Dieta vedetei include renunțarea la alimentele nesănătoase. Fanii vedetei, și nu numai, vor putea achiziționa programul complet de slăbire, produsele fiind livrate săptămânal, toate fiind 100% bio. Cele mai multe dintre alimente sunt din soia, pe bază de plante sau nemodificate genetic. Prețul unui meniu marca Beyonce va oscila între 9 dolari și 16 dolari, în funcție de cantitatea și felul produsului comandat.

1 Comment

1 Comment

  1. irina

    2015-02-11T01:58:59+02:00 at 2015-02-11T01:58:59+02:00

    o artista de exceptie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top