Connect with us

Revistateo.ro

Beyonce lansează o nouă colecție de haine

Inedit

Beyonce lansează o nouă colecție de haine

Se pare că Beyonce nu se odihnește niciodată. După impresionantul On The Run Tour pe care l-a susținut alaături de Jay și albumul care ne-a lăsat pe toți cu gura căscată, acum frumoasa artistă lansează o colecție de articole vestimentare sportive, în parteneriat cu retailer-ul britanic TopShop.

Colecția va include îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru dans, fitness și alte sporturi. Brandul nu are încă un nume, însă suntem siguri că va fi ceva deosebit. „Nu pot să mă gândesc la un partener mai bun pentru a crește afacerea Parkwood. Mereu am iubit TopShop pentru pentru gândirea deschisă.”, a declarat Beyonce. „Munca cu echipa de dezvoltare, pentru a crea și produce o colecție tehnică și la modă, este interesantă și abia aștept să particip la toate aspectele acestui parteneriat.”

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE STIL INEDIT ADOPTĂ BEYONCE

Philip Green, propretarul companiei care operează TopShop, a ținut să menționeze că acesta este un parteneriat și nu o colaborare obișnuită. El va angaja o echipă  separată care să se ocupe de această colecție, inclusiv designeri și directori de creație.

„Crearea unui parteneriat cu Beyonce, una dintre cele mai muncitoare și mai talentate artiste din lume, care petrece multe ore din viața ei dansând, repetând și antrenându-se, este o oportunitate unică de a dezvolta această categorie. Parteneriatul cu Beyonce și echipa ei, care este plină de energie creativă și entuziasm, inspiră toată echipa TopShop. Avem multe de realizat în mai puțin de un an, dar ne place provocarea și aștepătm cu nerăbdare să oferim echipament sportiv într-un mod inventiv și interesant.”, a declarat Philip Green.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top