Connect with us

Revistateo.ro

Online

Bianca Drăgușanu: „Am aflat că Matei Stratan o înșală pe Mădălina Ghenea!”

Bianca Drăgușanu a comentat situația unui cuplu celebru din România. Vedeta a declarat în emisiunea „Te vreau lângă mine” că a aflat din presă că Stratan o înșală pe Ghenea.

„Am văzut un articol despre un celebru cuplu din România şi amanta. Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva!

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul în direct și a vorbit despre infidelitate

Dacă frumuseţea întruchipată este lăsată acasă singură, cât timp el e plecat în deplasare, sunteţi toţi o apă şi un pământ!”, a declarat vedeta în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Mădălina Ghenea, Cenușăreasa care a cucerit lumea

Este una dintre cele mai frumoase actrite din Romania care a cunoscut faima la nivel international.

A inceput cu cariera de model cucerind inimi peste mari si oceane. V-o prezentam pe Cenusareasa in varianta moderna, Madalina Ghenea.

Madalina Ghenea venea pe lume undeva in luna august a anului 1987, in Slatina. Olteanca focoasa, frumoasa dintotdeauna, nu avea idee ca numele ei va fi peste tot.

Putina lume stie ca Madalina Ghenea si-a incercat norocul artistic la varsta de 7 ani, cand participa la emisiunea “Tip Top Minitop”. Ghenea a luat lectii de balet si pian, pasiuni ascunse ale indragitei vedete.

A devenit fotomodel la doar 15 ani, prezentand moda pentru celebrul Gattinoni. A urcat pe podiumurile din Italia, Germania, Japonia, Africa de Sud, Spania si Franta, printre alte tari.

Datorita calatoriilor pe care le-a facut de mica, Madalina Ghenea se declara “un cetatean al lumii, cu viata intr-o valiza”. Madalina a aparut in diferite reclame, pentru firme celebre precum Max Well, Primadonna, Quelle, Lascana, Parah sau Grimaldi Mare.

Momentul in care Madalina Ghenea a devenit cunoscuta si in Romania (in strainatate avand deja ceva faima) a fost cand a aparut in videoclipul “Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti. Aceasta joaca rolul iubitei cunoscutului cantautor italian.

Apoi, Madalina da lovitura ca protagonista a calendarului Peroni, in 2008. Doi ani mai tarziu, in 2010, participa la show-ul “Ballando con le stelle” (Dansez pentru tine din Italia), alaturi de Simone di Pasquale.

In anul 2011, Madalina semneaza un nou contract care va atrage toate privirile asupra ei. Telefonia mobila Tre-Italia s-au folosit de imaginea romancei pentru a-si spori vanzarile. Pe spotul publicitar al companiei apare alaturi de actorul Raoul Bova.

Madalina Ghenea si-a facut debutul ca actrita in anul 2011, in rolul Irinei din filmul italian “I soliti idioti”. Insa toate aceste succese nu erau posibile fara o ambitie de nezdruncinat.

Ne intoarcem in trecut, cand Madalina avea doar 14 ani. Momentul din care viata ei s-a schimbat. “Tata era plecat, lucra in Israel, mamei i-a fost foarte greu sa ne creasca.

Ne-a crescut singura si mi-am dorit sa o ajut”, isi aminteste modelul. Vedeta marturiseste ca in copilaria ei, banii lipseau, astfel incat nu isi permitea nici macar o inghetata in Italia.

Madalina sustine ca lumea cu sclipici care se vede din afara modei nu e nici pe departe identica cu ceea ce se intampla in interiorul acestei lumi. A vrut sa renunte la scoala, dar, gandindu-se la marele vis de a deveni psiholog, a continua sa duca la capat si ultimul an de liceu.

Madalina Ghenea are si simtul umorului, desi se remarca prin tacerile diplomate si zambetul, uneori sfasietor, alteori cald si protector.

Intrebata daca alearga dupa staruri masculine, dat fiind faptul ca a aparut in presa alaturi de nume sonore precum Leonardo diCaprio, Gerard Butler si, mai nou, Cristiano Ronaldo, Madalina a a raspuns in stilul caracteristic: “O singura data am alergat dupa o vedeta, pentru un autograf. Cine era? Mr. Bean”.

Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea Cenusaresei de Romania. O poveste care nu se opreste aici…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top