Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu a spus totul în emisiunea pe care o prezintă. Ce a spus vedeta?

Star

Bianca Drăgușanu a spus totul în emisiunea pe care o prezintă. Ce a spus vedeta?

Bianca Drăgușanu a vorbit despre diferența dintre iubirea care unește și iubirea care urnește. De asemenea, a vorbit despre motivele pentru care oamenii se unesc. A vorbit despre un studiu care explică cel mai bine astfel de lucruri.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre un studiu legat de iubire

„Nu o să credeți, dar există un studiu despre asta! Nu toți oamenii au parte de marea iubire, nu toți își găsesc în viața asta marea iubire. Pentru că unii se grăbesc să se așeze la casa lor și să se unească într-o formă de iubire cu o persoană care are niște calități care îi convin. Alții renunță să caute și se unesc din motive ca singurătatea, disperarea, interesul.

Mai sunt și oameni care intelg iubirea prin afecțiune și familiaritate, iar cele două unesc. și mai există și situația aia despre care citim în cărți și vedem în filme: întâlnirea sufletului pereche. Asta este de fapt iubirea care te urnește. Adică te ia din orice context te-ai afla, te zdruncină tare și îți schimbă viața. Ce înseamnă că te urnește? Că te pune în mișcare pe tine ca spirit, ca energie, ca ființă. Îți revoluționează viața efectiv.

Iubirea asta care urnește sperie și de aceea numai cei care sunt norocoși cu adevărat ajung să aibă parte de marea iubire și de marea potrivire cusufletul pereche”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu a vorbit despre nunta regală: ”Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur!”

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, înțepătură pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Ce statut are acum Bianca Drăgușanu după căsătorie și divorț

Bianca Drăgușanu a vorbit în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D despre statutul la care visează în urma experiențelor amoroase din ultimii ani.

Toată lumea știe că Bianca și Victor au fost căsătoriți. În urma unei infidelități, cei doi au divorțat, iar astăzi se înțeleg mai bine așa decât pe vremea când îi unea un act.

Bianca spune că se simte extraordinar cu statutul de iubită a celui cu care a făcut o minunăție de fetiță.

„Despre mine stiti ca am fost si maritata, si divortata, si… concubinata. Dar singurul statut pe care mi-l doresc pentru toata viata este acela de iubita. Restul e… acte, e… vorbe! Sa ne intelegem!”, a mărturisit Bianca în direct la Kanal D. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top