Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu, despre nefericirea în cuplu

Staruri

Bianca Drăgușanu, despre nefericirea în doi

Bianca Drăgușanu dă tot felul de lecții de viață în emisiunea „Te vreau lângă mine” pe care o prezintă la Kanal D.

Vedeta a spus că are două prietene. Ambele sunt căsătorite, însă doar una are curajul să îi spună soțului că nu mai e fericită alături de el.

„Ambele sunt nefericite, însa doar una are curajul să îi spună bărbatului ei asta. Cealaltă a oftat spunând ca o admiră pe cealaltă pentru curajul ei.”, a spus Bianca Drăguşanu în direct.

„Şi m-am gândit eu că iubirea înseamnă de fapt curaj şi când începe, şi când se termină. La început eşti curajos pentru că cunoşti o persoană, eşti curajos pentru că îşi deschizi viaţa şi sufletul în faţa ei şi la final eşti curajos dacă îţi priveşti partenerul în ochi şi îî spui: ‘Iubirea mea, e gata.

Nu mai avem cum să continuăm împreună şi asta e’. Pentru cea care se complace în relaţia nefuncţională, îmi apre rău pentru ea, pentru că până înţelegem cum să ne trăim viaţa, viaţa se cam termină”, a mai spus partenera lui Victor Slav.

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel: „Milan conștientizează deja lipsa tatălui”

Marcel Pavel, mesaj pentru Simona Halep după ce i-a cântat pe Arena Națională

Fosta lui Bote citește studii despre iubire

„Nu o să credeți, dar există un studiu despre asta! Nu toți oamenii au parte de marea iubire, nu toți își găsesc în viața asta marea iubire. Pentru că unii se grăbesc să se așeze la casa lor și să se unească într-o formă de iubire cu o persoană care are niște calități care îi convin. Alții renunță să caute și se unesc din motive ca singurătatea, disperarea, interesul.

Mai sunt și oameni care intelg iubirea prin afecțiune și familiaritate, iar cele două unesc. și mai există și situația aia despre care citim în cărți și vedem în filme: întâlnirea sufletului pereche. Asta este de fapt iubirea care te urnește.

Adică te ia din orice context te-ai afla, te zdruncină tare și îți schimbă viața. Ce înseamnă că te urnește? Că te pune în mișcare pe tine ca spirit, ca energie, ca ființă. Îți revoluționează viața efectiv.

Iubirea asta care urnește sperie și de aceea numai cei care sunt norocoși cu adevărat ajung să aibă parte de marea iubire și de marea potrivire cusufletul pereche”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top