Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Dragusanu, despre vizita la ginecolog

Stiri

Bianca Dragusanu, despre vizita la ginecolog: „S-a intors cu capul in jos si…”

Bianca Dragusanu ajuns la medic, asa cum face orice viitoare mamica pentru a se asigura ca sarcina evolueaza cum trebuie. Vedeta fost insotita de partenerul ei, Victor Slav, care este si tatal copilului pe care il va naste in aproximativ 3 luni.

Bianca a declarat ca nu are probleme cu sarcina, dar ca a fost foarte panicata cand a observat un lucru la ecografie: „Victor merge cu mine la doctor de fiecare data. Copilul s-a intors cu capul in jos si nu-i mai vedem fata. Vom merge la morfologie peste vreo trei saptamani, dar am inteles ca n-o s-o mai vedem.

Victor o mai intreaba: Ce faci, Sofi, Sofica? O va numi Sara Sofia Slav, cu trei de S. Ne-am gandit deja si la numarul masinii. Slav o va chema, caci e fata lui tata. Sara e un nume biblic si exista si Sf. Sofia. Am inteles ca va lua 400 de grame pe saptamana, deci o sa ma fac… O sa nasc in octombrie”, a declarat recenta fosta iubita a lui Catalin Botezatu.

Bianca Dragusanu i-a luat apararea Andei Adam. Vezi ce a spus

Bianca Dragusanu: „Am fost expusa unui avort spontan pana la 4 luni”

Bianca Dragusanu trebuie sa fie atenta la sarcina ei

Chiar daca analizele au iesit bine de data aceasta, manechinul trebuie sa respecte anumite recomandari medicale. Cheagurile de sange de la picioare pot emigra de la extremitati la rinichi sau creier. „S-au schimbat analizele in ultima perioada, dar am grija.

Nu am voie sa merg prea mult, lucru de la care nu ma pot abtine deocamdata. Am fost si am verificat vasele de sange. Am niste cheaguri de sange care pot urca oricand catre rinichi, catre plamani, catre creier”, declara in urma cu cateva zile vedeta.

„Sunt farte activa si eu nu dorm pentru ca nu pot dormi. Eu dorm maxim 3 ore. I-am spus doamnei doctor ca nu pot dormi si mi-a permis sa iau o jumătate de pastila pentru somn. Am injumatatit portiile. Mananc mai putin, dar mai des. Simt asta la unghii pentru ca se rup, la gingii care sangereaza, vad celulita, simt retentia de apa. Ma bucura faptul ca am un copil sanatos”, a mai spus fotomodelul, scrie romaniatv.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top