Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Dragusanu: "Am fost expusa unui avort spontan pana la 4 luni"

Stiri

Bianca Dragusanu: „Am fost expusa unui avort spontan pana la 4 luni”

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima oara despre sarcina sa. Vedeta va aduce pe lume o fetita in luna octombrie, insa primele luni de cand a aflat ca este gravida nu au fost tocmai cele mai usoare. Fotomodelul a anuntat ca va naste prin cezariana si isi doreste ca fetita ei sa semene cu taticul, Victor Slav.

„Nu pot sa dorm deloc. In fiecare noapte ma culc la 4. Nu-mi gasesc nicio pozitie confortabila. Respir foarte repede, am senzatia ca ma sufoc si am atacuri de panica. Nu stiu cum reuşesc sa am atata energie ziua, sunt titirez. Am multe lucruri de facut la atelier. Ziua nici atat nu pot sa dorm. Am mai constatat ca imi curge sange din gingii. Si acum cand vorbesc se intampla asta.

L-am sunat pe medicul meu stomatolog de la Timisoara si mi-a spus ca e normal. Am evitat sa fac declaratii despre sarcina pentru ca am o trombofilie la picioare, care nu s-a vindecat. Am fost expusa unui avort spontan pana la patru luni si un pic”, a declarat vedeta intr-o emisiune tv, conform romaniatv.net.

TEO a fost transformata de Bianca Dragusanu

Andreea Balan socheaza: „As putea avea un copil gay”

Partenera lui Slav a declarat ca s-a documentat foarte mult in legatura cu nasterea naturala si a ales sa nasca prin cezariana: „Voi naste prin cezariana. Nu suntem in Evul Mediu. M-am documentat”. De asemenea, vedeta spune ca nu o preocupa faptul ca a s-a ingrasat de cand e gravida: „Nu sunt obsedata de asta”. Cu toate acestea, Bianca a mai declarat ca face masaje anticelulitice, dar ca a renuntat la solar si merge in continuare la sala.

Bianca Dragusanu Am fost expusa unui avort spontan pana la 4 luni-1

Frumoasa blonda a postat de curand o fotografie pe pagina ei de Facebook in care se vede burtica. Cei mai multi fani s-au aratat incantati sa o vada pe Bianca fericita in ipostaza de viitoare mamica. „Ești o graviduță frumoasa …Sa va de-aDzeu un copil sănătos ,frumos (cu siguranța va fi ca are cu cine semăna ),multă iubire si înțelegere”, este doar unul din cele peste 300 de mesaje pe care le-a primit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top