Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Dragusanu i-a luat apararea Andei Adam. Vezi ce a spus

Stiri

Bianca Dragusanu i-a luat apararea Andei Adam. Vezi ce a spus

Bianca Dragusanu i-a luat apararea cantaretei Anda Adam pe pagina ei de Facebook, dupa ce un fan a comentat destul de urat la adresa proaspetei mamici. Despre rivalitatea dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu presa a tot scris in ultimii ani si totul a pornit de la barbatul dupa care erau topite amandoua: Victor Slav.

Inainte sa aiba o relatie cu Bianca, Victor era cuplat cu Anda Adam. Cei doi au sustinut de nenumarate ori ca au ramas prieteni dupa ce s-au despartit, insa presa carcotasa scria ca cea care si-a bagat codita a fost manechinul Bianca Dragusanu.

Un fan de-al cuplului Bianca-Victor a comentat la o fotografie postata pe Facebook de fosta partenera a lui Catalin Botezatu destul de malitios, jignind-o pe Anda Adam dupa ce a facut comparatia dintre ea si Bianca: „Doamne, Victor, fa o comparatie intre tine cu Anda si intre tine cu Bianca.

ANTONIA A FACUT MARELE ANUNT. CE SE VA INTAMPLA DE ACUM IN VIATA EI

DESI NU SI-A DORIT, I S-A INTAMPLAT DIN NOU ASTA! ANDREEA BANICA LE-A SPUS TUTUROR FANILOR MAREA VESTE!

Cum iti statea cu pitica aia si cum iti sade langa Bianca. Nu stiu ce a fost atunci in capul tau. Imi cer scuze daca te-am jignit”. Bianca a reactionat imediat la mesajul postat de acel utilizator Facebook si i-a luat apararea Andei Adam: „Sa nu fim rai”, a scris imediat vedeta.

Bianca va naste un copil facut cu Victor Slav in luna septembrie, dupa cum a anuntat saptamana aceasta. „Peste trei luni voi fi mamica. Ca sa ma mentin si sa-mi revin repede la forma initiala, doctorul mi-a recomandat sa fac yoga si pilates, asa ca am inceput clasele”, a spus recent viitoarea mamica.

Anda Adam, mamica unei fetite de 7 luni

Pe 30 noiembrie anul trecut, fosta iubita a lui Slav a adus-o pe lume pe micuta Evelin. Cantareata a nascut chiar de Sfantul Andrei, insa nu i-a pus nume de sfant fetitei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top