Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru rivala Gabriela Cristea. Fanii au sărit cu comentariile

TV

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru rivala Gabriela Cristea. Fanii au sărit cu comentariile

Bianca Drăgușanu a aflat deja că și Gabriela Cristea va prezenta o emisiune matrimonială, la aceeași oră, dar la un post concurent.

Blondina de la Kanal D care a reușit să țină în fața publicului mulți telespectatori încă de la prima ei emisiune are un mesaj clar!

Bianca nu a făcut vreo declarație directă, de ce să vă mințim, însă trebuie să citim printre rânduri. A reușit cu un mesaj postat pe Facebook, un filmuleț de fapt, să stârnească furia dar și simpatia internauților.

Vedeta de la Kanal D a pus un filmulțe în care dansează pe ritmurile lui Florin Salam. Mesajul atașat filmulețului este „#număruunu”, un fel de ironie la adresa Gabrielei Cristea.

„Bravo, îmi place sunteți plini de vîață și sunteți foarte populari, nu cu nasul în vânt, ca alții”, a reacționat imediat un fan.

CITEȘTE ȘI: Mr. Pink a înlocuit-o pe Monica Gabor? Ce se întâmplă cu afacerea chinezului

Misha și Connect-R, probleme în paradis?

Gabriela Cristea versus Bianca Drăgușanu: emisiuni matrimoniale la aceeași oră

„Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori.

Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu. Asta este foarte important pentru mine în acest moment.

Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte“, a declarat şi Gabriela Cristea, potrivit Pagina de Media.

„Gabriela era de mai mult timp în negocieri cu mai multe posturi TV. A acceptat ce i-au propus cei de la Antena Stars, pentru că ea a pus condiţia să vină la pachet cu soţul ei.

Nu va mai avea nici pe departe salariul din Kanal D, căci postul din Băneasa nu are bugete atât de mari pentru angajaţi. Ambii au loc de muncă şi cel mai important lucrează din nou. Așa şi-au dorit, împreună“, au declarat pentru Click.ro surse din interiorul postului Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top