Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Cu ce ocazie

Bianca și Victor nu țin dușmănie unul față de celălalt, chiar dacă s-au separat. Cei doi păstrează legătura nu doar de dragul micuței Sofia, ci și de dragul prieteniei care încă îi mai leagă.

Ce îi unește pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav

O persoană care îi cunoaște bine pe cei doi a declarat pentru revista Viva! că Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg mai bine acum decât în trecut.

„Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție.

Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, a explicat o sursă din apropierea Biancăi, conform VIVA.

CITESTE SI: Reacția Biancăi Drăgușanu la videoclipul postat de Victor Slav cu fetița lor

Videoclipul cu Victor Slav și micuța Sofia care i-a emoționat pe internauți

„Amândoi iubesc copilul foarte mult și vor să-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel puțin până când fetița va mai crește, ei și-au propus să petreacă sărbătorile împreună: Crăciunul, Paștele. Bianca spune mereu că nu sunt nici primii, nici ultimii, care aleg să procedeze așa”, a povestit aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav vara aceasta, iar bărbatul cu care s-a afișat imediat în public este un afacerist străin pe nume Tristan Tate.

Bianca și Tristan au apărut împreună la mai multe evenimente și formează la ora actuală unul din cele mai urmărite cupluri din lumea vedetelor de la noi. Se pare că și între cei doi ar fi apărut niște probleme din cauza geloziei weekend-ul trecut, însă niciunul nu a confirmat vreo despărțire, deci sunt încă împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top