Connect with us

Revistateo.ro

COLECTIV

Inedit

BILANTUL MORTILOR COLECTIV. Sunt oficial 50 de morti

UPDATE: BILANTUL MORTILOR COLECTIV: 50 de persoane au decedat in urma tragicului eveniment

UPDATE 11 NOIEMBRIE 08:10: Inca un deces in tragedia Colectiv. Un tanar transferat in Marea Britanie a murit miercuri dimineata.

UPDATE 10 noiembrie 23:00: O tanara de doar 18 ani a murit marţie seara, intr-un spital din Liverpool, unde fusese transferata in cursul zilei de sâmbata.

UPDATE 10 noiembrie, ora 09.14: Un ranit din clubul Colectiv care a fost transferat in Marea Britanie a murit!

Acesta se afla initial in Spitalul de Arsi. Se afla in stare grava!

UPDATE 9 NOIEMBRIE, ora 19:39: Inca o persoana a decedat! Bilantul se ridica la 47 de morti! Ultima victima este un pacient care se afla internat la Spitalul de Arsi.

„A murit pacientul care era în starea cea mai gravă dintre toți”, a confirmat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi, medicul Adrian Stanculea.

UPDATE 9 noiembrie, ora 10.45: Inca un ranit al tragediei din Colectiv a incetat din viata. Este vorba despre un pacient transferat in strainatate care a murit luni de dimineata.

UPDATE 18:05 Tobosarul formatiei Goodbye to Gravity a murit, dupa ce manevrele de resuscitare au esuat. El a suferit un stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la un spital din Elvetia.

Conform Stirile PRO TV, surse de la Institutul National de Medicinal Legala spun ca cauza celor mai recente morti este insuficienta multipla de organe si sisteme.

Practic organele au cedat rand pe rand, apoi nu au mai functionat sistemele: renal, cardiac, nervos, respiratoriu.

UPDATE 11.00 Încă o persoană, în vârstă de 27 de ani, s-a stins din viaţă la Spitalui de Arşi.

La noua zile de la incendiul din Clubul Colectiv, numarul deceselor a ajuns la 44, dupa ce s-au mai stins din viata inca 13 dintre ranitii internati.

UPDATE, 8 noiembrie, 9:55: Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morţi, după ce alţi doi răniţi internaţi la Spitalul „Floreasca” din Capitală au murit astăzi.

BILANTUL MORTILOR COLECTIV. Incendiul din Colectiv ia din nou vieti, va anuntam in urma cu putin timp ca 7 persoane si-au pierdut astazi viata, insa acum cateva minute au mai murit inca doua. Bilantul mortilor creste, o parte din victimele transportate in strainatate au decedat in cursul acestei saptamani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top