Connect with us

Revistateo.ro

Biscuiți cu dovleac și glazură

Deserturi

Biscuiți cu dovleac și glazură

Ingrediente:

1 linguriță praf de copt
1 linguriță bicarbonat de sodiu
2 lingurițe scorțișoară măcinată
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță cuișoare
un praf de sare
150 de grame unt
1 cana zahăr alb
1 cană de făină
1 cana de piure de dovleac
1 ou
esență de vanilie

CITEȘTE ȘI: PRĂJITURĂ CU NUCĂ DE COCOS

Pentru glazură:

o cană zahăr pudră
3 linguri de lapte
1 lingură unt topit
esență de vanilie

Mod de preparare:

Într-un vas se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele măcinate și sarea. Acesta se dă pentru un moment deoparte.

Într-un alt vas se bat untul cu zahărul până ce amestecul devine pufos. Se adaugă apoi dovleacul, oul și esența de vanilie și se bate totul până ce se transformă într-o cremă. Se amestecă apoi cu ingredientele uscate și se formează biscuiți rotunzi care se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc biscuiții aproximativ 15 minute la foc mediu și se lasă apoi la răcit.

Pentru glazură se combină zahărul pudră, laptele, vanilia și untul și se amestecă până ce se obține consistența unei glazuri. Dacă este necesar, se mai poate adăuga lapte.

Dupa ce biscuiții s-au răcit complet, se toarnă glazura peste ei și se pot servi.

Vă dorim pofta bună!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Deserturi

To Top