Connect with us

Revistateo.ro

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost finalizată

Inedit

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost finalizată

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost finalizată. Arnold Klingeis, reprezentantul companiei care deţine şi Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, a declarat pentru MEDIAFAX că Biserica de Gheaţă a fost terminată, locaţia de anul acesta fiind în imediata apropiere a hotelului.

„În cea mai mare parte biserica este gata, mai sunt necesare lucrări de finisaj. În principal, este vorba de câteva sculpturi care vor fi în cadrul bisericii”, a afirmat Arnold Klingeis.

Conform reprezentatului firmei care deţine aceste locaţii inedite, lăcaşul de cult nu va putea fi vizitat decât după slujba de sfinţire, care va avea loc joi, 29 ianuarie.

„Se va organiza o slujbă ecumenică de sfinţire a bisericii. Vor fi, ca în fiecare an, circa şase-şapte preoţi de diferite confesiuni care vor participa la eveniment”, a spus Arnold Klingeis.

Este deja al nouălea sezon consecutiv în care se construieşte Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, obiectiv turistic transformat în centru de oficiere a cununiilor şi botezurilor, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi.

Totodată, este a zecea iarnă când se construieşte şi faimosul Hotel de Gheaţă, obiectiv turistic deschis publicului larg încă de la Crăciun.

Anul acesta, hotelul sculptat în gheaţă a fost organizat sub genericul „Horoscop”, iar turiştii mai rezistenţi la frig se pot caza intr-una din cele douăsprezece camere care poartă numele zodiilor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top