Connect with us

Revistateo.ro

Blake Lively si burtica ei bine imbracata

Inedit

Blake Lively si burtica ei bine imbracata

Blake Lively ne-a obisnuit cu eleganta si finetea ei de-a lungul timpului. Aparitiile ei sunt dintre cele mai stilate si mai apreciate de la Hollywood. Minunatele ei rochii lungi de pe covorul rosu, in culori pale si atragatoare, coafurile ei stralucitoare si machiajul care ii pune in evidenta parul blond atrag mereu privirile. Asadar, cum putea frumoasa actrita sa ne spuna ca este insarcinata, decat printr-un mod elegant? Blake Lively si burtica ei bine imbracata au facut senzatie pe internet zilele acestea!

Cand Blake a postat pe site-ul ei mai multe poze cu femei insarcinate invaluite in stil si eleganta, am fost foarte surpinsi sa vedem ca printre ultimele se afla chiar ea!  Cu mainile pe burtica, intr-un top cu imprimeu floral si o fusta maxi, actrita radia de fericire. Cred ca nicio vedeta nu a aratat vreodata atat de naturala si de dezinvolta. Margelele pe care le-a ales ca si accesoriu i-au oferit un aer boem si au fost piesa de rezistenta. Poza luminoasa ne-a facut pe toti sa ne bucuram de vestea pe care Blake a ales sa o impartaseasca cu toata lumea.

Scaldata in soare, inconjurata de flori si stralucire, viitoarea mamica a ales cel mai potrivit mod sa anunte lumea intreaga ca asteapta un bebelus. Abia asteptam sa vedem tinutele care urmeaza pentru frumoasa gravida si suntem curiosi ce alte piese vestimentare va alege pentru lunile in care burtica ei va fi mult mai mare decat este acum.De fiecare data celebra blonda a stiut sa se imbrace in conformitate cu ocazia data, asa ca stilul ei de viitoare mama probabil ca nu va dezamagi pe nimeni!

Pe Blake Lively o stiti din renumitul serial Gossip Girl care a facut furori pe internet. Rolul ei a fost cel al Serenei si a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serial.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top